♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 5 December 2011

" Jalan-jalan Cari Makan "


Huh, penat….sakit-badan, sengal-sengal urat . ni gara-gara perjalanan 1 hari = SABAK BERNAMàSTADIUM BUKIT JALIL-SHAH ALAM-KUALA SELANGORàSABAK BERNAM
Kul 8 pagi dah gerak kuar umah, then pick up ‘J’ kat Tanjong Karang, tukar drive sbb saya dah rasa mengantuk, jadi, dia drive sampai Bukit Jalil. 1st time nak ke bukit jalil dengan kereta. Sebelum ni kalau ada jom heboh, saya pergi naik tren je. Senang , tak yah fikir sesat jalan & susah nak parking. Tapi, disebabkan kali ni pergi ngn ‘J’, dia kurang gemar berasak-asak naik tren, dia kata nak drive. Puas la ‘google map’ jalan dari shah alam ke bukit jalil ni…tapi kami pergi ikut highway kesas, kna  2 tol rm 2.20. dah masuk BANDAR BUKIT JALIL. Leh pulak sesat nak p cari stadium nun…huh!! Pusing balik, masuk simpang sana, masuk simpang sini, akhirnya!! Jumpa gak destinasi yang dicari. Tempat dah jumpa, letih nak mencari parking pulak, 2,3x pusing gak, baru dapat. Tu pun, nasib la bawak kete kecik, senang nak mencelah di ruang yang sempit.
Ramai sungguh pengunjung JOM HEBOH kali ni. Berasak-asak betul, nak jalan pun tak leh. Nasib la cuaca tak terik sangat, jadi, tak perlu nak berjalan sambil pegang paying. Pusing-pusing beli barang, pastu singgah kat booth HOTFM, sempat la snap gambar ngn DJ BARU HOTFM YG COME TU…



"leh jadi model iklan ubat gigi"

Pergi dua orang, memborong 10 beg. Macam-macam yang dibeli, ‘J’ lak yang ter’over’ rambang mata. Tangan dah penuh dengan barang, memang takde mood nak snap gambar lebih-lebih, tambahan pulak kaki dah penat berjalan. Sempat gak singgah kat booth HOTLINK, tengok SOFAZ wat persembahan sekejap.

Sofaz ngah wat persembahan


Sekitar jam 2 petang, kami gerak balik. Dah tak larat nak berjalan lagi. Si ‘J’ ajak  makan tutti frutti kat seksyn 13 shah alam. Self service, bila timbang2 yang kami dah amik tu RM 32++.wow!! terkejut gak la, tapi sebab ada orang yang sibuk-sibuk nak belanja, saya follow je..hehehe…
RM32++ untuk 2 orang



~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

Friday, 2 December 2011

" Lunch Time "

( pic ehsan dari incik google)


musnah harapan mahu berdiet...nafsu makan tak terbendung. tengah hari panas terik sanggup kuar dari ofis untuk mendapatkannya... terbaikkkkkkkkk la....perut kenyang, mata pn ngantuk...



~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~