♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 18 December 2014

~ Baki Cuti Rehat ~

2014 bakal melabuhkan tirai tak lama lagi. Sekali tengok baki cuti tahun, masih berbaki 18 hari lagi. Alhamdulillah mengandung kali ni , kurang amik MC dan cuti rehat sebab alahan masih terkawal. Baki cuti tahun nak bawak ke tahun hadapan. Ye la, nanti dah de baby, tambahan kalau baby kurang sihat, mesti ibu kena kerap cuti kan. ;)



~ sepi seorang perindu ~

Wednesday, 17 December 2014

~ WW ~

Biarlah gambar yang berbicara ;)

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
- susunan cutleries mmg failed , tak kisahlah ye ;) janji makan berdua -


~ sepi seorang perindu ~

Monday, 15 December 2014

~ Bengang !! ~


Erm.... entri luahan perasaan ....

Semalam, balik dari Tanjong Karang, masuk bilik, tengok tabung duit, beralih tempat. Dah rasa tak sedap hati. Pegang dan angkat tabung, tabung yang asalnya penuh dengan duit, dah kosong. Bukak tabung, yang tinggal cuma duit 1 sen dan 5 sen. Tak terkata apa, air mata terus mengalir. Hampir setahun mengumpul hasilnya, tak kira 20 sen, 50 sen, singgit, 5 hinggit, 10 hinggit, sume sumbat dalam tabung tu, anggaran jumlah sume yang ada dalam tu lebih kurang rm300-rm400. Baru bercadang nak g bank untuk simpan dalam akaun cuma lum berkesempatan. Memang kejam orang yang mengambil hak saya, kejam sebab saya tau orang dalam rumah juga, bukan orang luar... Tuhan je la yang akan membalasnya nanti.... Takde semangat dah nak menabung lagi sebab bila masukkan duit, duit jatuh ke dasar memandangkan tabung dah kosong :(






~ sepi seorang perindu ~