♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 18 December 2014

~ Baki Cuti Rehat ~

2014 bakal melabuhkan tirai tak lama lagi. Sekali tengok baki cuti tahun, masih berbaki 18 hari lagi. Alhamdulillah mengandung kali ni , kurang amik MC dan cuti rehat sebab alahan masih terkawal. Baki cuti tahun nak bawak ke tahun hadapan. Ye la, nanti dah de baby, tambahan kalau baby kurang sihat, mesti ibu kena kerap cuti kan. ;)



~ sepi seorang perindu ~

13 comments:

  1. boleh laa cuti pasni gi berjalan. hehe.sis punya cuti boleh dibawa ke tahun depan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...xde nak berjalan nya ....aah, cuti tu boleh bawak ke tahun depan sebab ni baki cuti 2014....

      Delete
  2. best nye boleh carry cuti byk2....
    max 5 hari je... sobs (T_T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mcm x caya pulak cuti tahun bnyk lagi....

      Delete
  3. kalau boleh carry forward cuti bebyk silalah berbuat demikian..falsya pun cuti belum ujung tahun dh abis dh..sobsssss..kadang cuti yg xdijangka. cuti anak sakit, ehh mcm 2 cuti la bile ade anak nie..hehehe..cuti ngada2 nak spend time ngan anak pun ado..kihkihkih..

    ReplyDelete
  4. Wah..bnyknyer...semua boleh carryforward ke???bestnyer...take care tau

    ReplyDelete
  5. wuu banyak lagi kak. Eka punya cuti, tinggal sehari. Tapi minggu depan 26hb nak cuti. maka habislah cuti saye. Tahun ni mmg banyak amik cuti + mabuk teruk haritu. Dahla suami jauh. Nak tak nak habis mc ngan cuti. Tunggu cuti taun dpn le jawabnye hehehe

    ReplyDelete
  6. Wahhh.. byk tu ..
    Lya 0 trs.. siap unpaid leave lg

    ReplyDelete
  7. wahhh kerja kerajaan ke boleh bawak ke tahun depan gitu banyak... best lah kan... kalau kerja swasta tak sampai banyak gitu boleh bawak ke depan

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..akak doakan awin sihat2 sepanjang pregnant kali nie.... moga selamat hingga saat melahirkan ...in sha Allah...

    hepi new year n salam maulidur rasul ....

    ReplyDelete
  9. simpan cuti bebanyak.. lps bersalin kang lg byk perlukan cuti..

    Take k win..

    Syukur.. Tahniah!

    ReplyDelete
  10. mak aiii, banyak giler cuti yang tinggal...jeles seh...

    ko take care selalu ye...

    ReplyDelete