♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 31 May 2011

mEncintai TidaK seMestinya Memiliki

Sesungguhn­ya...
"Aku tidak pernah memiliki dirimu..."
"Dan kau jua tidak memiliki diriku"

Mengertilah.­..
Kita sebenarnya kepunyaan..
Yang Maha Esa...
Tiada sesiapa berhak memiliki diri kita...
Kecuali Dia...
Dia mengasihi hambaNya...
Dia memiliki hambaNya...
Dan ke pangkuan Dia kita akan kembali…

07052008 ~ kek pertama & terakhir dari 'si dia' ~

23/.../2010 ~ time ni bufday 'si dia', kek ni kejutan dari saya ~


04/09/2010 ~ kuar buka pose ngn 'si dia' utk kali terakhir ~



yg kecik tu namanya MIMI ( teman tido tiap mlm ), hadiah dari 'si dia', bila sy rindu pd 'si dia', sy peluk mimi tu....




~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

keJutan yg Tak disaNgka

7 MEI 2011...
tarikh keramat itu, genaplah umur saya 2?? tahun....semakin bertambah umur upanya.....kwn2 yg seangkatan masing2 dh kawin, dh de baby...tp saya? masih sendiri lg....:(
bila tibanya saat ini, saya mest ternanti2 ucapan dari 'dia' ( insan istimewa) yg pernah bertakhta di hati...tp, disbbkan 'dia' dh jd hak org lain, 'dia' cuma anta sms ringkas je kat saya...mengalir juga air mata ni tatkala membaca sms dari 'dia'...agk2 nya ini ucapan terakhri dari 'dia' sebelum 
dia mendirikan rumahtangga tak lama lagi...

kebetulan tarikh ni sama ngn kenduri doa selamat kat umah saya, jd, saya sengaja sibukkan diri menolong papa yang patut di dapur ( tujuannya biar tak rasa sedih sgt)..paling terharu bila kawan baik saya cik ZURAINI, sanggup dtg dari KL n tido kat umah 1 malam..

cik ZURAINI ( kawan baik saya )


pas pnt2 mengemas dapur, ank buah panggil suh p dapur, upanya ada surprise, abg2 belikan kek utk saya...terharu btl...rasa nk mengalir je air mata time tu. selama ni saya tak pernah terima kejutan camni walaupun dari 'dia'...
berpeluh2 muka saya pas mengemas...
budak botak ni pun sibuk nk potong kek juga..

8 MEI 2011
hari berikutnya sebelum cik zue saya ni pulang ke KL, kami g layan mee udang kat Pantai BNO dulu..

kami dok layan mee udang, nasi goreng udang ngn ABC...



~ sepi seorang perindu ~





~ sepi seorang perindu ~

Thursday, 26 May 2011

buDak barU belajAr..

huh!! letih juga menjelajah blog ni yer...baru berjinak2 ngn blog ni...nnt klu dh terror, mest nampak menarik...
baru2 lagi ni , lum nampak menarik sgt.skrg ni baru belajar2 nk 'add post', tukar2 backgroud...kna bnyk belajar nmpknya...lebih kurang cam pantun ni :

buah cempedak di luar pagar
ambil galah tolong jolokkan
saya budak baru belajar
klu salah, tolong tunjukkan.. ;)



~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~