♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 30 October 2012

~ Esok Cuti ! ~


Alamak...mood sudah ke laut... Dah malas nak wat keje ofis ni pun ye. Esok saya akan bercuti 2 hari ;) Mau jalan² shopping barang kawin kat Nilai nun . Kena pergi hari bekerja biasa sebab masing² sibuk keje kat kaunter hari Sabtu Ahad. Lagipun, baki cuti tahun saya masih ada 20 hari lagi ;) Gaya seronoknya cuti 2 hari macam nak bercuti 2 bulan lamanya...hahahhaha

Lebih kurang camni la muka org happy nak bercuti ;)

~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

Monday, 22 October 2012

~ Teaser ckit ;) ~

Sabtu lepas Incik Tunang suh temankan dia g Wangsa Walk coz ada pameran pengantin. Kami g berempat ngn housemate Incik Tunang + tunang dia. Ingatkan pameran besar-besaran, upanya :( ...alahai...indah khabar dari rupa.

Kebetulan nak g KL, saya ajak singgah S.Alam untuk amik banting ngn tq tag yg saya tempah ritu. 
Dah siap...
Banting : DONE
Tq tag : DONE


Sampai Wangsa Walk, kami berpecah... Jalan ikut tunang masing² la jawabnya . Masuk Popular, rembat buku ni, sebab ritu dah bincang, time akad nikah nanti, Incik Tunang nak bagi buku agama , leh guna untuk bacaan dan rujukan  kami pas kawin nanti.


Buku Hantaran : DONE


Yang ni pulak frame gambar , Incik Tunang berkenan angat, katanya leh letak atas meja guestbook nanti. Paper yang warna hitam tu pulak, untuk projek DIY guestbook nanti. Design untuk guestbook dah siap, cuma ngh cari kedai untuk print n binding hard cover ;)
Paper & deco meja guestbook : DONE


Abis pusing² 1 Wangsa Walk tu, pegi pulak ke Festival City kat Setapak. 1st time masuk mall ni. Ternampak pulak comforter ni, saya memang nak cari warna ni. Harga asal RM 600 ++, tapi de sale 70 % , so, saya bayar sekitar RM 190 ++ je ;) . Kami sengaja pilih bedsheet cotton, x mau beli yang bersulam2 bagai tu, jadi, pas majlis pun leh terus pakai bedsheet ni kan... Simple je...
Comforter & bedsheet : DONE



Last but not least, masuk je kete, terperanjat sebab Incik Tunang bagi saya 'cik tett ' !!! Sape yang tengok cite Adam dan Hawa, mesti tau sape dia 'cik tett' kan...Alamak...terharunya....Incik Tunang tak pernah pun tengok cite Adam dan Hawa tu coz dia tak minat drama Melayu, tapi dia macam tau je pe yang Adam bagi kat Hawa...Thanx Incik Tunang...♥ kamu sangat²... 

cik tett saya ;)


~ sepi seorang perindu ~





~ sepi seorang perindu ~