♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 22 October 2012

~ Teaser ckit ;) ~

Sabtu lepas Incik Tunang suh temankan dia g Wangsa Walk coz ada pameran pengantin. Kami g berempat ngn housemate Incik Tunang + tunang dia. Ingatkan pameran besar-besaran, upanya :( ...alahai...indah khabar dari rupa.

Kebetulan nak g KL, saya ajak singgah S.Alam untuk amik banting ngn tq tag yg saya tempah ritu. 
Dah siap...
Banting : DONE
Tq tag : DONE


Sampai Wangsa Walk, kami berpecah... Jalan ikut tunang masing² la jawabnya . Masuk Popular, rembat buku ni, sebab ritu dah bincang, time akad nikah nanti, Incik Tunang nak bagi buku agama , leh guna untuk bacaan dan rujukan  kami pas kawin nanti.


Buku Hantaran : DONE


Yang ni pulak frame gambar , Incik Tunang berkenan angat, katanya leh letak atas meja guestbook nanti. Paper yang warna hitam tu pulak, untuk projek DIY guestbook nanti. Design untuk guestbook dah siap, cuma ngh cari kedai untuk print n binding hard cover ;)
Paper & deco meja guestbook : DONE


Abis pusing² 1 Wangsa Walk tu, pegi pulak ke Festival City kat Setapak. 1st time masuk mall ni. Ternampak pulak comforter ni, saya memang nak cari warna ni. Harga asal RM 600 ++, tapi de sale 70 % , so, saya bayar sekitar RM 190 ++ je ;) . Kami sengaja pilih bedsheet cotton, x mau beli yang bersulam2 bagai tu, jadi, pas majlis pun leh terus pakai bedsheet ni kan... Simple je...
Comforter & bedsheet : DONE



Last but not least, masuk je kete, terperanjat sebab Incik Tunang bagi saya 'cik tett ' !!! Sape yang tengok cite Adam dan Hawa, mesti tau sape dia 'cik tett' kan...Alamak...terharunya....Incik Tunang tak pernah pun tengok cite Adam dan Hawa tu coz dia tak minat drama Melayu, tapi dia macam tau je pe yang Adam bagi kat Hawa...Thanx Incik Tunang...♥ kamu sangat²... 

cik tett saya ;)


~ sepi seorang perindu ~





~ sepi seorang perindu ~

38 comments:

  1. Bunting sgt comel... suka2...

    so sweet cik tett kamu (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ;)

      Incik Tunang cakap, peluk cik tet dulu sblm kawin ;)

      Delete
    2. saya punya... bakal dibuang... sob2

      Delete
    3. bakal dibuang sbb pasni kena peluk tuan yg bagi kot.. ops! terlebih sudah ;)

      Delete
    4. kalau betol yg itu xpe...
      ni sbb dia xmau ada patung2 dlm rumah dah.... hehe

      Delete
  2. cik awin, x syok ke pameran pengantin tu..nasib baik x gi. Nak tanye katne buat bunting tu? cantik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x syok sbb pameran kecik je, booth pn x bnyk..ingtkan pameran besar-besaran cam kat pwtc tu.

      banting tu beli on9, fb dia : kadkahwin ceria costum. 1 pcs = rm 50, 2 pcs = rm 80

      Delete
  3. seronok tgk org wat pesiapan...sy x stat apa2 lg sbb rasa mcm lmbt lg kn..ada lg 10 bulan..hehehe...dh dkt nanti,baru nk meroyan masa tu..bunting tu sweet..suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy x larat nk meroyan dh , mana bz ngn persiapan kawin, bz ngn tutup akaun ujung tahun... mana yg leh wat dulu, sy start terus ;)

      Delete
  4. paham2...kalu yg bekerja di bahagian akaun,lala memahami..mak lala pn dok tanye bile nk stat buat pesiapan,buat sikit2..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pe lagi, mana yg nk DIY tu dh leh start sekarang tau...

      Delete
  5. wah tgk busy giler lah skang ni yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak...sgt sibuk...faham je la, nk ujung thn dh ;)

      sibuk ngn keje ofis...sibuk ngn persiapan...

      Delete
  6. Jangan ter over budget sudah ler...nanti kirim la kad jemputan nyaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngh cut cost mana yg mampu la bang...

      anta kad, abg abil nk dtg ngn kak gee ke? jauh tau ;)

      Delete
  7. ade gak terbaca pameran pengntin kat wangsa walk tu..
    klu indah kabar dr rupe, nasib baik la x g sana...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pegi pn x pe....pasni klu de pameran kt pwtc @ picc, yg tu boleh pegi ;)

      Delete
  8. Alorhlorh...sweetnye. So almost done la persiapan kawin ni.. Selamat pengantin baru yea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru 40% kot persiapan yg dh dibuat ;)

      Delete
  9. bestnyer dpt teddy bear besauu..jelesss ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh pesan kat Incik Tunang, x mo bg bear besar lagi..x muat katil nk buh dia nnt ;)

      Delete
  10. sweetnya..semoga persiapan kawin berjalan lancar :) *follow here*

    ReplyDelete
  11. aduhh akak lak debar2 nie
    semoga semua di permudahkan yee dik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pulak yg berdebar ye ;)

      time kasih kak...

      Delete
  12. wahhh dari teaser ni pun tau dah meriah niehhh....heheheeh....

    amboi dpt cik tet lagi....comey2..tp percayalah ckp akak, sok dah dpt cik tunang...cik tet tak berguna lagi ....lagi sedap pelok cik abg haahahahahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de meriah sgt kak, biasa2 je ;)

      tu la, nnt dh de suami, lg sedap peluk kot dari peluk cik tet tu ;)

      Delete
  13. as salam

    moga mudah segala urusan

    ReplyDelete
  14. alaaaaa sweetnyaa dapat teddy bear besaaarrrr!

    kita pergi jugak pameran tu. alahaii cinonet beno ler. tak byk pilihan pun kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..klu tau zila pegi, leh calling2 kan...jmp ;)

      x pe, nnt hr rabu 31/10, kita jumpa ok..

      Delete
  15. wah..dpt cik ted jugak ye.....

    seronok tgk psiapan ni..lya doakan moga smuanya bj;n lancar..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, dpt cik ted juga ;)

      time kasih lya...

      Delete
  16. nak kenal jugaklah dgn cik awin boleh?

    ReplyDelete