♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My Photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 2 November 2015

~ Gugirl ~

Jenuh nak buang sawang ngan habuk yang dah penuh kat blog ni. Lama sangat ditinggalkan. Mood mengupdate dah ke laut. Harap-harap pasni bertambah rajin .....

Nah, belanja pic gugirl yang semakin bijak pandai ....

Umur sehari : fresh lagi baru kuar dari perut ibu... Lena sangat....

Sebulan : tido dengan penuh gaya...
2 bulan : kepala dah botak

3 bulan : bergaya ngan baju baru untuk raya yang ibu belikan

4 bulan : rambut dah tumbuh, pacak2 . dah macam kek lapis sarawak je rompers dia ;)

5 bulan : akal bertambah, main air liur, sembur2....

6 bulan : ngan ulat bulu kesayangan. dah pandai meniarap even lambat sikit dari anak orang lain...

7 bulan : gigi dah tumbuh 2 batang. dah pandai mengundur, maju ke depan, berpusing. ligat je ke depan kalau nampak mende yang dia berkenan. dah mula kutip segala macam habuk, sampah ngn semut atas lantai....


~ pantasnya masa berlalu, rasa macam baru semalam sakit bersalin ~

~ sepi seorang perindu ~