~ Rezeki yang Dinanti ~

Lilypie Pregnancy tickers

♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

:: Tentang Seseorang ::

My Photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

~ Pengomen Terbaik ~

Get this widget

Monday, 12 January 2015

~ AYAH : 21.08.1941 >> 31.12.2014 ~

Subhanallah, besar ujian buat kami sekeluarga... Ayah pergi meninggalkan kami untuk selamanya pada hari terakhir di tahun 2014. Ayah pergi dalam sekelip mata tanpa meninggalkan sebarang pesan. Memang ramai yang terkejut dengan pemergian ayah memandangkan ayah sihat sebelum ayah 'pergi'...  Ayah belum sempat menatap wajah cucu bongsu yang bakal lahir tak lama lagi....Alhamdulillah, segala urusan pengebumian ayah dipermudahkan dan berjalan dengan lancar sehinggalah kenduri hari ketujuh...

Kami pasti akan sentiasa mengingati dan merindui setiap kenangan bersama ayah.  Semoga ayah tenang di sana dan tergolong di kalangan orang-orang beriman.....


AYAH ~ 21/8/1941 - 31/12/2014 ~


~ sepi seorang perindu ~

Thursday, 18 December 2014

~ Baki Cuti Rehat ~

2014 bakal melabuhkan tirai tak lama lagi. Sekali tengok baki cuti tahun, masih berbaki 18 hari lagi. Alhamdulillah mengandung kali ni , kurang amik MC dan cuti rehat sebab alahan masih terkawal. Baki cuti tahun nak bawak ke tahun hadapan. Ye la, nanti dah de baby, tambahan kalau baby kurang sihat, mesti ibu kena kerap cuti kan. ;)



~ sepi seorang perindu ~