♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

~ Rezeki yang Dinanti ~

Lilypie Pregnancy tickers

:: Tentang Seseorang ::

My Photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
dilahirkan pada 7 mei. Saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...Kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

~ Pengomen Terbaik ~

Get this widget

Thursday, 30 October 2014

~ 2nd trimester ~


'baby' ngh meniarap , cumel je... scan time 15w

 Alhamdulillah, dah mula memasuki trimester kedua, alahan semakin berkurangan cuma morning sickness tiap pagi tetap ada. Selera makan pun bertambah, cuma berat badan je turun naik tak menentu. Makan semakin kerap dengan kuantiti yang sedikit. Perasaan risau tetap ada walaupun dah masuk trimester kedua. 3 Nov 2014 ni saya akan buat 'detail scan' di Hospital Raja Permaisuri Bainon Ipoh. Mohon doakan kami berdua baik-baik aje.

~ sepi seorang perindu ~

Friday, 8 August 2014

~ Alhamdulillah ~

Rezeki dihujung ramadhan setelah hampir setahun berttc selepas perginya buah hati kami, Allah kurniakan penggantinya ;)  Doakan kami berdua selamat ye ...





~ sepi seorang perindu ~