♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

:: Tentang Seseorang ::

My Photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
dilahirkan pada 7 mei. Saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...Kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

~ Pengomen Terbaik ~

Get this widget

Friday, 11 April 2014

~ .... ~



7 bulan selepas pemergian kamu ...ibu rindukan kamu, sayang....kamu tetap dalam hati ibu dan ayah....


~ sepi seorang perindu ~

Tuesday, 8 April 2014

~ Bukit Fraser ~

Percutian paling menjimatkan , yang pastinya ini kali pertama dan kali terakhir kami ke sini... Sangat scary dengan keadaan jalan naik dan turun . Bukanlah 2nd honeymoon :( , sekadar percutian rehatkan badan dan tenangkan fikiran.

Kos :
minyak : RM50 ( pegi dan balik)
penginapan :2H1M RM50 (bilik deluxe)
makan : RM 100 = 3x makan ( 2 orang )

Sangat menjimatkan kan...Suasana memang seronok, sunyi, sepi, tenang, sejuk je, nyaman sangat. tapi disebabkan kami datang hari Rabu , balik hari Khamis, memang kurang pengunjung, takut pun ada, hehehehe




Trademark Bukit Fraser, kalau naik, tak snap pic kat sini, tak sah la kan....

Menu dinner kami, ala2 western gitu

Kami menginap di sini, sebelum balik , posing sat...
Kami balik dulu, inshaallah tak datang lagi pasni ;)


~ sepi seorang perindu ~