♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

~ Rezeki yang Dinanti ~

Lilypie Pregnancy tickers

:: Tentang Seseorang ::

My Photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
dilahirkan pada 7 mei. Saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...Kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

~ Pengomen Terbaik ~

Get this widget

Thursday, 18 December 2014

~ Baki Cuti Rehat ~

2014 bakal melabuhkan tirai tak lama lagi. Sekali tengok baki cuti tahun, masih berbaki 18 hari lagi. Alhamdulillah mengandung kali ni , kurang amik MC dan cuti rehat sebab alahan masih terkawal. Baki cuti tahun nak bawak ke tahun hadapan. Ye la, nanti dah de baby, tambahan kalau baby kurang sihat, mesti ibu kena kerap cuti kan. ;)



~ sepi seorang perindu ~

Wednesday, 17 December 2014

~ WW ~

Biarlah gambar yang berbicara ;)

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
- susunan cutleries mmg failed , tak kisahlah ye ;) janji makan berdua -


~ sepi seorang perindu ~