♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 25 June 2012

~ Kisah 3 thn yg lalu.. ~





 Korang nampak tak apa yang ada dalam pic kat atas nun?? Gambar ni sewaktu zaman-zaman memasing masing kurus lagi ;) .Ni alkisahnya kena g kursus kat Melaka 3 tahun lepas, sama tempat kursus ngn Incik Tunang upanya. 

Dok sembang2 ngn Incik Tunang, dia kata, sejak jumpa saya kat kursus ni dia dh mula admire, tapi takut nak terus terang katanya...Adoi...lama sungguh dia pendam perasaan...La ni, baru terus terang...


~ sepi seorang perindu ~

Saturday, 23 June 2012

Segmen : Up Follower & Tambah Kenalan (PART II)


miss Z berceloteh

Sape nak join, leh klik banner kat atas nun 

 

 

 

Bilangan follower Cik Awin : 130

Cik Awin berasal dari Selangor ;)




~ sepi seorang perindu ~

Wednesday, 20 June 2012

" WW "


Situasi ini masih belum berakhir :( :( :(


~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

Wednesday, 13 June 2012

" Kesibukan "


Meja orang yang sedang sibuk ;)

Mohon maaf ye kawan-kawan, masih belum ada kesempatan untuk singgah ke blog 
kamu-kamu semua :( Sangat sibuk dengan kerja ofis beberapa minggu ni...
 Insyaallah selepas semuanya selesai, saya akan kembali ber'BW'....

~ sepi seorang perindu ~

Tuesday, 5 June 2012

"Saat Itu ♥♥ "

Alhamdulillah, selesai juga majlis saya seperti yang dirancang walaupun bermacam dugaan yang terpaksa dilalui sebelum majlis ni... Majlis ni diadakan seminggu selepas AWAK melangsungkan perkahwinan. Majlis kecil-kecilan ni dihadiri sanak saudara dan beberapa orang teman je, memang x de jemput sekampung pun, nanti ada pulak mulut yang mengata majlis ni 'over' pulak. Tapi peduli la apa orang nak mengata kan, majlis saya, hak saya. Tu pun rasanya dah banyak 'cut cost' supaya lebih berjimat cermat ;)


Ketibaan rombongan belah laki ( kawan- kawan ofis Incik tunang je ), nampak kete yg banyak, tapi tetamu yang hadir tak ramai mana pun ;)
Hantaran dari saya untuk Incik Tunang, hasil gubahan Kak Zaidah a.ka. photographer juga

Hantaran yang ringkas je, tapi saya suka ;)

Coklat paraline kat atas ni adalah hasil tangan Kakak Chumell

HP baru menggantikan hp saya yang hilang kat Nilai ritu ;)

Hantaran dari Incik Tunang untuk saya : 13 berbalas 11

Dapat juga kek SR ;)

Bakal M.I.L sarungkan cincin

Mak dan bakal M.I.L

Kawan-kawan yang sudi datang

Senyum, senyum, senyum....Susah nak senyum rupanya. Senyum tak reti, gelak saya pandai la ;)

Rombongan lelaki nak balik dah...

Outdoor kul 1 tengahhari, memang terik matahari atas kepala



Semoga ikatan ini berakhir ke jinjang pelamin seperti yang dirancang seterusnya berkekalan hingga akhir hayat, insyaallah...


~sepi seorang perindu~






~ sepi seorang perindu ~

Monday, 4 June 2012