♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 13 June 2012

" Kesibukan "


Meja orang yang sedang sibuk ;)

Mohon maaf ye kawan-kawan, masih belum ada kesempatan untuk singgah ke blog 
kamu-kamu semua :( Sangat sibuk dengan kerja ofis beberapa minggu ni...
 Insyaallah selepas semuanya selesai, saya akan kembali ber'BW'....

~ sepi seorang perindu ~

16 comments:

  1. waaaa.. sibuk betul ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. serabut no meja ko dik..hehehehe...jap lagi dapat anugerah cemerlang tue dik...hehehehe...ofc dah 5s belum?hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg serabut kak...ujung bln baru kemas balik ;)...5s lum g, klu start 5s nnt lagi la, pitam!

      Delete
  3. ohh... keja govt juga yer?? hihi :D

    ReplyDelete
  4. uwaaa...cik awin ngah sibuk tu...rindu kamu la cik awin

    ReplyDelete
  5. uish...siannya.moga suasana busy tu cepat berakhir ye.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ujung bulan nnt berakhir lah...then, masuk bln baru, jd camtu balik...;)

      Delete
  6. Assalamualaikum.
    Datang ziarah dan follow skali.
    ye ke busy @ buat2 busy.hehehe.
    keje gomen ker?sbb nmpk elaun lebih masa tue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...
      done follow kamu juga...yg ni mmg btl2 bz, bkn buat2...;)

      Delete
  7. Hehehe. busynya dia.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  8. meh sini mama tlg...tgh free nih...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la ...mama tlg semak, sy tlg key in dlm sistem...mest cepat siap...

      Delete