♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 25 April 2013

~ Lemau ~

Mood nak updated dah ke laut gara2 morning sickness yang teruk. Semalam mc, asyik muntah2 daripada pagi, kna masuk air, hampir2 kena masuk wad tapi saya x mau :( ... Ada tak petua nak kurangkan alahan?


~ sepi seorang perindu ~

Monday, 15 April 2013

~ Rezeki ~

Assalamualaikum semua.... Selamat bertemu kembali setelah hampir 3 minggu menyepikan diri. Maaf ye, server down kat ofis, sekarang ni pun lum ok lagi. Tu yang senyap, sunyi sepi je...Banyak mende nak share sebenarnya ;) Tapi disebabkan sekarang ni on9 menumpang tempat orang lain je, tak leh nak cite panjang lebar.

Cuma nak kongsi dengan semua, yang saya........bakal menjadi ibu ;) Alhamdulillah, rezeki cepat... Doakan saya sihat k...

 


~ sepi seorang perindu ~