♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 25 April 2013

~ Lemau ~

Mood nak updated dah ke laut gara2 morning sickness yang teruk. Semalam mc, asyik muntah2 daripada pagi, kna masuk air, hampir2 kena masuk wad tapi saya x mau :( ... Ada tak petua nak kurangkan alahan?


~ sepi seorang perindu ~

15 comments:

  1. pregnant ye?tahniah.insya Allah abis 1st trimeseter kurang la nnti.

    ReplyDelete
  2. Awin,

    siannya dia... sabar byk2... kawan WE aritu mula2 teruk gila morning sickness.. sampai kurus dia.. dia kena hyperemesis gravidarum masa first 3 months... diap unya muntah2 n tak boleh makan langsung... now dah 5 months makin ok... so sabar tau yang!

    ReplyDelete
  3. Pn. Awin tahniah, tahniah...
    bakal menjadi seorang ibu..take care tau..

    ReplyDelete
  4. welcome to mama club...kena tahan tau dear..nnti bile dh lepas 12 week..loya muntah berkurangan lah tue..isyallah.. :)

    ReplyDelete
  5. ciannya... tapi tahniahlah erk, sbb bakal jadi ibu.

    ReplyDelete
  6. wah awin...advance ni..
    pape pun congrats dear..
    bnyak2 sbr ye...
    n owez jge kesihatan tau..

    ReplyDelete
  7. trimester pertama biasanya memang orang alahan terok, tapi tak pe nanti dah masuk trimester kedua alahan dah berkurangan.. kalo tak alah macam dija ni kejenya makan je la :) take care mommy to be :)

    ReplyDelete
  8. Win, saba ye.. staff Sya duLu pon cm Awin. jgn Layan kan rs tu. pk yg mende ni temporary jek. lame2 nnti OK (org La gtaw. Sya xtaw psL xpregnant Lg. huhu)

    ReplyDelete
  9. Awin syg...happy birthday dear.Alahai ciannye die smpai mcm tu morning sickness.Bertabah k awin.Banyak2 doa.

    ReplyDelete
  10. Klu sy mkn buah je.. Epal hijau dan nestle bliss sntiasa dlm bkalan..

    ReplyDelete
  11. Tahniah kak!
    Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. teruknya awin morning sickness... take care yer..
    happy for you awin..

    ReplyDelete
  13. banyakkan makan buah.. kemudian makan sikit2 je.. sekarang masih morning sickness lagi ke?

    ReplyDelete