♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 15 April 2013

~ Rezeki ~

Assalamualaikum semua.... Selamat bertemu kembali setelah hampir 3 minggu menyepikan diri. Maaf ye, server down kat ofis, sekarang ni pun lum ok lagi. Tu yang senyap, sunyi sepi je...Banyak mende nak share sebenarnya ;) Tapi disebabkan sekarang ni on9 menumpang tempat orang lain je, tak leh nak cite panjang lebar.

Cuma nak kongsi dengan semua, yang saya........bakal menjadi ibu ;) Alhamdulillah, rezeki cepat... Doakan saya sihat k...

 


~ sepi seorang perindu ~

26 comments:

  1. cayang...luv u lah....heeehe...xsaba nk tatap baby nnt...:))

    ReplyDelete
  2. yeah...seorang lagi mom 2 be...welcome 2 the club dear :) take care taw :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.....syukur..suker akak dengo...doakan akak pulak yer....hehehehe

    ReplyDelete
  4. wewit...

    congrats Awin... alololo kejap je dah nak jadi ibu ni..
    take care okey!!! tak sabar nak tunggu Awin jr ni

    ReplyDelete
  5. wahhh~
    tahniah Awin (^_^)

    take care ok

    ReplyDelete
  6. wahhh tahniah awinnn.. jaga diri bebaik tau.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah, tahniah..mula sekarang jaga kesihatan n jaga makan minum tu betul2!!...tahniah again

    ReplyDelete
  8. wah!! tahniah awin!! patut la demam2 je ek ;P

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH!

    congrats yunk,

    weeeee..seronoknya kita. rasa mcm baru je jumpa kamu masa ank dara aritu..hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah dear... alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  11. tahniah awin, jage kesihatan ye. Alhamdulillah rezeki awin cepat :)

    ReplyDelete
  12. wahhhhh tahniah awin! sama2 kita mengira hari ok. eh brand sama laa clearblue ekekkee

    ReplyDelete
  13. Murah rezeki Omedetou/congrats uols
    Anak kiter sabaya la Nnt maybe EDD uols end of dec or early jan la
    Moga d permudahkan

    ReplyDelete
  14. tahniah awin. sama2 jadi mother to be

    ReplyDelete
  15. tahniah awin..mummy to be dah ni..tak care!

    ReplyDelete
  16. Awin...congratz3...semoga awin dan kandungan sihat2 je.

    ReplyDelete
  17. wahhhh.. tahniah awin!!!! hepi 4u!

    ReplyDelete
  18. waaaaaa..... tak sia2 beli kt groupon kn..hehe..tahniahhhh

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah!!!! Cepat ko dpt rezeki ni awin....hepi akak tauuuu....lepas ni blog ko akan dihiasi dgn citer2 pasal baby la plak....auwwww!!!

    Jg makan key...asid folik, susu, kurma, kismis amalkan selalu....

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah. Tahniah Awin. Nana pulak yang excited. Rezeki Awin cepat. Jaga diri ye sayang. :)

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah... Tahniah... Take care...

    ReplyDelete