♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 29 March 2013

~ Cuti ~




Rini last keje... Mood keje pun dah ke laut sebab dah terbayang2 nak g bercuti esok pagi.... Dah hampir sebulan kawin, baru nak g honeymoon... Tak sabar nak pegi, hehhehe... Percutian 4 hari 3 malam, esok pegi, Selasa baru balik. Rabu masih bercuti, Khamis baru start keje balik. Blog bercuti sampai Rabu nampak gayanya. Untuk kali ni, gi yang dekat2 je, masih dalam negeri. Insha allah bulan Jun nanti, baru gi jauh sikit, balik kg Incik Suami kat Sabah nun...

~ banyak mende nak review tentang majlis, sabar eh ~

~ sepi seorang perindu ~

19 comments:

  1. argh~~~
    nak cuti jugakkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. no...no...no.. :-p dh puas g honeymoon kan ritu...

      Delete
    2. nak additional holiday.. wuuuu~

      Delete
    3. cepat2 isi borang cuti...

      Delete
    4. tok laki nye enggak mau bawaknye..
      tu je masalah paling besar skrg ni... hahaha

      Delete
    5. klu part tu, apa pun tak bleh la kan...

      Delete
    6. tu laa pasal..
      sob2 (T_T)

      Delete
  2. wah puan awin gi mane tu? :) seronok nya nak gi bercuti lagi, nak gi pulau tapi cuaca panas kan, elok gi tempat sejuk2 kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..1st honeymoon ni g tempat2 sejuk je...hehhee

      Delete
    2. hahahaha. asaL nk g tmpt sejuk Lak?? =p

      Delete
  3. wahhh.. untung jgk kawen dgn org jauh ni..boleh pergi tempat yg xpernah kita pegi..heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pro dan kontar nya cik pia....bkn la untung saje, hehehe...

      Delete
  4. izzit cameron? wah best sejom aman damai.. sonok.. woohoo~!!!

    ReplyDelete
  5. bestnye...honeymoon i last tyme di cameron also..^_^..syok yg amat!!

    ReplyDelete
  6. Amei conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
    Siga-me e pegue o meu selinho!!!

    Obrigada.

    Beijos Marie.

    ReplyDelete
  7. wahh..ngah bercuti la ni ye..happy holiday awin..:)

    ReplyDelete
  8. salam puan awin comel
    Lawatan tirana aduka.cuti lg ke?

    ReplyDelete