♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Sunday, 3 March 2013

Sticky Post


Buat semua pembaca blog saya, juga B2B yang disayangi, anda dijemput hadir untuk meraikan majlis saya

MAZUIN BINTI SALIMI & JUMADIN BIN ABDULLAH

pada : 03.03.13
beralamat di : No 4, Jalan Makam, 
Kampung Parit Baru Baroh,  
45100 Sungai Air Tawar
Sabak Bernam, Selangor

 Kepada sesiapa yang inginkan kad, boleh tinggalkan nama dan alamat di ruangan komen ye. Kad akan menyusul kemudian.....


~ sepi seorang perindu ~

42 comments:

  1. Adikk... kad awak dah selamat akak terima.. utk anis tu pun akak da bagi dia.. ce tnya nati kut dia dpt ke tak..
    Masa majlis tu ofis kiterang tgh buat Hari Kraf Kebangsaan. Biasanya kami bz sket.. tp takpe.. tgk dulu, ada rezeki smpai la kami ke Sabak Bernam tu.. hihi..
    apa pun.. slmt pengantin baru.. :)

    ReplyDelete
  2. dia dapat dh kak...td dia bgtau....klu x dapat datang sabak bernam, leh datang belah laki kat tanjong karang nanti kak...

    ReplyDelete
  3. Tahniah...
    Laaa... Orang sabak ke??
    Semoga berkekalan ke akhir hayat ye... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup ...org sabak bernam...awk pun asal sini ke?

      Delete
    2. Taklah...
      Sedara ada kat Sungai Besar...
      So dekat je la.... =D

      Delete
    3. dear lalink...ur kad da smpai bbrpa hari yg leps tau..;)

      Delete
  4. tahniah ye dear dari KA sekeluarga!

    ReplyDelete
  5. yeah...kad cantik.nanti jgk lupa bawak time kenduri cik mah taw cik awin.hikhik.excited ni. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad biasa2 je la sya ...jmp nanti ;)

      Delete
  6. tahniah!!!
    semoga berkekalan hingga akhir hayat :)
    aamiin..

    ReplyDelete
  7. nak kad jugak!! pass by hand time kenduri cik mah OK x??

    Awin gerak dr sabak bernam koL bpe??

    ReplyDelete
    Replies
    1. awin gerak dr sabak kul 7 pagi, tp nk singgah shah alam sekejap, anta kad...smpi kl dlm kul 1 gitu...

      Delete
    2. orait! ok gk tu. jmpe kt sne. Sya xLeh nk LeLame sgt sbb Sya naek train. smpai KL Aiman fetch kt KL central.

      OK, jumpe kt sane

      p/s : da beli adiah?? =)

      Delete
    3. wokey...dh beli, siap balut dh...

      Delete
  8. syoknyer...dah x lama tu
    moga semuanyer berjln lancar IA

    ReplyDelete
  9. semalam dah dpt kad kawen dr awin...time kasih sudi menjemput..nory tak janji dpt dtg ke tak,sbb abi nory keje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo...ye ke? x pe2...doakan kami dari jauh je ye...

      Delete
  10. Tahniah...semoga menjadi isteri yg solehah. Amin!

    ReplyDelete
  11. wah kad dah siap!!! nanti bagi WE satu okey...take care!

    ReplyDelete
  12. tahniah dear. jauhnya nk attend wedding awin.
    sara doakan dari jauh k. moga awin dan husband bahagia hingga Jannah. aamiin.

    p dot s: jemput lah ke blog busuk sara Hernyzar Helmizan. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....doakan kami dari jauh je k...

      Delete
  13. dear, kad ko dah lama sampai, sori x bgtau sbb lately ni teramatlah bz...tak BW mana2 blog pun...

    InsyaAllah, kami sekeluarga akan sampai ke wedding ko...x sabar nak tgk pengantin...

    ReplyDelete
  14. dear.. tahniah.. tp.. tarikh tu clash gn sedara kawen..huhu.. belah pengantin lelaki bila dan dimana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belah laki buat kat tanjong karang je...9/3/13 malam...

      Delete
  15. tahniah, selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  16. tahniah awin,
    tak dapat dtg, ada wedding lg dekat even sabak bernam cam balik kampung parents jek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih....doakan kami eh...

      Delete
    2. tahniah dear..moga di permudahkan

      Delete