♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 27 March 2013

~ Wordless Wednesday ~


Bijak sungguh Incik Suami, saat2 saya demam dan sakit tekak,dia ajak makan kat SR. Memanglah untung sebab chocolate indulgence tu pun saya makan sikit je, tekak tak leh telan dah. Bakinya dia yang perabih. Time saya sihat, jangan harap nak makan kat SR..kedekut :-p


~ sepi seorang perindu ~

19 comments:

  1. tau xpe..
    dorg ni bijak tau.. time kita xde selera tu laa nak mkn yg best2..
    bila kita teringin nak mkn nye.. mcm2 alasan dia.. aih~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mmg pandai...time awin x sihat ni la, tanya nk makan itu ke, nk makan ini? sbb dia tau awin mmg x makan punya....

      Delete
  2. Replies
    1. sakit tekak sgt2...time ni senyum terpaksa je kak...

      Delete
  3. Alolo...awin x sihat lg ke?Takpe2.Pasni da sihat tuntut blk awin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dmm dh ok...cuma lum sihat sepenuhnya...

      Delete
  4. Sya lagi kedekot. selalu beli kek SR tp xpenah mkn kt ctu sbb xnk baya service charge. hahahaha

    ReplyDelete
  5. bismillah.. mkn utk sara ya. dh lama x ke SR.. ngidam lak rasa.. :p

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. hah, diet eh? x yh la nk diet2...

      Delete
  7. Hahahahah redho je la awin sesekali husben buli heheheh...

    Eh kang ko dah sihat ko tuntut sebuku kek tau heheh

    ReplyDelete
  8. maaf cik awin comel.lama ta tak dtg sini.

    ReplyDelete