♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 30 October 2014

~ 2nd trimester ~


'baby' ngh meniarap , cumel je... scan time 15w

 Alhamdulillah, dah mula memasuki trimester kedua, alahan semakin berkurangan cuma morning sickness tiap pagi tetap ada. Selera makan pun bertambah, cuma berat badan je turun naik tak menentu. Makan semakin kerap dengan kuantiti yang sedikit. Perasaan risau tetap ada walaupun dah masuk trimester kedua. 3 Nov 2014 ni saya akan buat 'detail scan' di Hospital Raja Permaisuri Bainon Ipoh. Mohon doakan kami berdua baik-baik aje.

~ sepi seorang perindu ~