♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 30 October 2014

~ 2nd trimester ~


'baby' ngh meniarap , cumel je... scan time 15w

 Alhamdulillah, dah mula memasuki trimester kedua, alahan semakin berkurangan cuma morning sickness tiap pagi tetap ada. Selera makan pun bertambah, cuma berat badan je turun naik tak menentu. Makan semakin kerap dengan kuantiti yang sedikit. Perasaan risau tetap ada walaupun dah masuk trimester kedua. 3 Nov 2014 ni saya akan buat 'detail scan' di Hospital Raja Permaisuri Bainon Ipoh. Mohon doakan kami berdua baik-baik aje.

~ sepi seorang perindu ~

24 comments:

  1. Hai baby!~ :D
    Awin,Semoga semuanya berjalan lancar,amin..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak awin. alhamdullilah taniah kak awin dan suami. jaga diri baik2 ye kak awin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam....terima kasih shiela...

      Delete
  3. Ye kakak pun doakan buat Awin dan baby juga moga semuanya sihat..

    ReplyDelete
  4. inshaaAllah semua nya akan ok..
    take care ye awin (^_^)

    ReplyDelete
  5. awin..happynye falsya utk awinnnn...syukurrr...take care tau awin..

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah semua baik2...take care tau...comelnyer baby...

    ReplyDelete
  7. TAKE CARE DEAR..
    moga selamat melahirkan baby nanti..

    ReplyDelete
  8. semoga semua baik2 aje kak. InshaAllah . Eka baru masuk 22 weeks. Tadi check up dan scan cuma 4D belum lagi. InshaAllah tunggu 25 weeks baru buat 4D . tadi docto scan. baby sihat Alhamdulillah/ Eka pon dah takde alah. Berat lak naik hehe

    ReplyDelete
  9. semoga segalanya dipermudahkan..aminnn..

    salam kenal & follow u sis..

    ReplyDelete
  10. Awin...lama da x ke sini.Semoga sumenye dipermudahkan dear.Jaga diri n baby taw.X saba nak tunggu baby awin interframe kt blog pulak. ;) Take care yang.

    ReplyDelete
  11. salam awin, tahniah dear. semoga selamat bersalin.

    ReplyDelete