♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 21 March 2013

~ Hari2 gini, leh kurus kot ;) ~


Tuan tanah masih demam, batuk dan selsema. Selera makan pun kurang. Menu orang tak sihat : bubur nasi je, tekak sakit nak menelan :(

~ sepi seorang perindu ~

16 comments:

  1. Ke bunting pelamin ni....
    Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  2. wow bunting pelamin kah?weeeetak sabar nak tggu berita!

    ReplyDelete
  3. melarat demam ko ni awin....haa weekend ni jgn nak jalan2 tau...kasi rehat2 betul kat umah.....makan ubat jgn culas...kalo badan panas sgt mandi n minum air badak.....sian ko...

    ReplyDelete
  4. sara masa tak sehat lah demand nak makan.. bhuahahaha.. :p

    ReplyDelete
  5. wah sis nti klu bdn kurg minerals nk buat keje pon xlrat huhu

    ReplyDelete
  6. take cre dear..semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. sekarang sakit dah ada orang tolong jaga kan..kan
    cepat sembuh tau....

    ReplyDelete
  8. ahahaha konperm dik !
    terbaik nie ;)

    ReplyDelete
  9. salam...nmpk sedap bubur tu..terliur pulak.hehehe..demam ada org baru kot.

    ReplyDelete
  10. Org xdemam pun suka bubur tau..hihi...smoga cpt sembuh:-)

    ReplyDelete
  11. ke dah ade isi ni... moga cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  12. masa tak sihat memang la takde selera makan. dah sihat balik, sme kita bedal kan.hehehe

    ReplyDelete
  13. Kalau demam, saya suka jugak makan mcm ni. GWS yea.

    ReplyDelete
  14. puan awin comel! Dengar ni.
    Yang penting sihat!
    Kedua hati mau happy
    Ketiga tak usik orang. Ok.

    ReplyDelete