♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 19 March 2013

~ Demam ~


Alahai...sejak pas majlis ritu, 2 kali demam saje.Incik Suami pulak yang risau dengan tahap kesihatan saya.  Kerap sangat tak sihat sekarang ni. Sakit tekak, batuk, selsema, sengal2 badan. Sume ada. Mood nak updated blog entah dah ke laut.... Masih gagahkan diri untuk ke tempat kerja memandangkan banyak lagi claim staf yang belum settle. Doakan saya sihat ye...


~ sepi seorang perindu ~

10 comments:

  1. get well soon awin.perubahan mood agaknya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol3 ckp sarah

      jaga diri puan awin (^_^)

      Delete
  2. alaaa siannye..get well soon ye awin..

    ReplyDelete
  3. sian ko dear...

    cepat sembuh ye...

    apapun, aku nak ucap congrate sgt2 sbb majlis ko dah berjalan dgn lancar...Alhamdulillah...selamat menempuh hidup berumahtangga ye awin...bykkan sabar selalu...

    sorry sesgt tak dpt attend majlis kawen awin, sbb suami ada hal pulak masa tu...huwaaaa...mmg dah plan dah nak balik sg. besar time tu...mmg takde rezeki nak jumpa awin...

    apapun, aku harap korang kekal bahagia hendaknya...amin...

    ReplyDelete
  4. moga cepat sembuh ye. amin....

    ReplyDelete
  5. yunk...mm npe asek demam ni...da ade bntal peluk demam plk dier...huhu

    ReplyDelete
  6. perubahan hormon tu dear. hehe. get well soon darla :D

    ReplyDelete
  7. haaa ntah2 demam ade good news tak eheheheh

    ape2 pun awin jage diri key...mkn ubat jgn culas.....

    ReplyDelete
  8. jaga kesihatan syg. ini semua perubahan keadaan kot. semoga cepat sembuh. :)

    ReplyDelete