♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 15 March 2013

~ Rezeki Kami ~

Rezeki pengantin baru.Terima kasih pada semua yang sudi hadir ye. Yang tak datang tu, mohon doakan hubungan kami berkekalan sampai hujung nyawa, insha allah....

Set mutiara dari makcik Incik Suami 
( terima kasih Acil Kamai cz sudi datang daripada Kota Kinabalu untuk meraikan majlis kami )


Sebelum buka
Selepas bukak hadiah
Terlampau banyak sampai tak muat nak susun kat ruang tamu rumah, antara barangan yang kami dapat : rice cooker = 8 pcs, toaster = 4 pcs, juice maker = 2 pcs, blender = 5 pcs, coffee maker = 2 pcs, steamer = 1 pcs , mixer = 1 pcs, sejadah = 4 pcs, bedsheet = 4 pcs, dapur gas = 1 pcs, set pinggan mangkuk = lebih dari 15 pcs kot....tak lupa juga, ada yang bagi baju baby...cumell je, hehehe
Syukur sangat rezeki yang kami dapat ni. Kalau pindah umah pasni, tak perlu beli barang banyak2 sgt kan...

** bukak hadiah sambil berbaju kelawar je ;) **




~ sepi seorang perindu ~

17 comments:

  1. terlampau banyak tu... hihik..

    sori ya..akak tak dpt dtg.. hari kraf kebangsaan la sayang.
    kut tak mesti adiahnya barang tupperware.. ngeee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak..saya faham...ni pn ramai kwn2 yg x dtg....klu sume datang, entah kat amna nk sosah sume tu...

      Delete
  2. wah!!! manyaknye hadiah die..hehe...congrats dear!! =)

    ReplyDelete
  3. wahhhhh..rejeki2..namyak dpt hadiah tu :)

    alhamdulillah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, rezeki melimpah ruah...

      bakal pengantin, jgn stress sgt ok....

      Delete
  4. Bestnyer....amboi blender smpai 5 ek..ehhehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...dh macam guna pakai buang je...

      Delete
  5. WOW! Tahniah sayang. :)

    Awin, nanti sms nana alamat awin. ada something nana nak bagi. ^^,

    tak pun nanti YM nana eh.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki.. penuh rumah.. yg tak tahan tu rice cooker 6 biji. boleh masak bergilir tu. hehe,.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..murah rezeki awin, serius bnyk gile hadiah awin dpt

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...murah rezeki pengantin baru....

    ReplyDelete
  9. murah rezki tu, byk betul adiahnyer

    ReplyDelete
  10. Selamat pengantin baru awin dan suami.. selamat menempuh alam rumah tangga..


    Byk giler ko dpt hadiah win? ni kalo tolak kat kedai letrik, mmg masyukkk... hahahaha..

    ReplyDelete
  11. best kan dapat banyak hadiah..
    nory dah 2 tahun kawen, hadiah kawen ada yang tak buka2 lagi,,terperuk je dalam stor..hehehe

    ReplyDelete