♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 11 March 2013

~ 03.03.13 ~


Mood sekarang ?? Malas dan sibuk dengan keje menimbun yang ditinggalkan selepas bercuti, hehehe... Lum de masa nak updated pasal majlis yang dah berlalu ... Sabar ye. Untuk kali ni, 1 pic untuk tatapan semua.....


~ sepi seorang perindu ~

30 comments:

  1. cantiknyer puan awin.....berseri2 ngan warna pink...maaf dah bersiap2 dah nk g kenduri awin..pakcik pulak masuk hospital..maaf sngt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, tunggu2 gak puan mah, tp x de :(

      Delete
    2. itulah...sedih sngt tau....huhuhu....xdpt nk jumpa lagi pengantin baru...

      Delete
    3. x pe la...x d erezeki nk jmp pengantin ;)

      Delete
  2. phewitttt..comel2 puan awin...cantikkkk..pink lagi u'olsssss..congrats!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. phewittttttttt....pinky..hahhaha...padahal, paling menyampah ngn warna pink ni tau...

      Delete
  3. wewitttt... gojess okey Awin... suka kaler baju Awin... Baju chantek tauu!!! btw congrats Awin...WE dah plan nak pegi tapi pindah umah la sayang...sorry tau!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut la awin tunggu2, x de blogger yg dtg..masing2 ada hal upanya...

      Delete
  4. tahniah!! cantikny baju... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... HB dari nelly, saya guna time akad nikah ritu...

      Delete
  5. tahniah puan awin..=)

    Selamat pengantin baru =)

    ReplyDelete
  6. cantiklah yang!

    very the pinky tau :)

    p/s: majlis kita insyaAllah 4 mei 2013..nnt kad dh siap kita bg kamu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke? biasa2 je la ;)... 4 mei erk? wokey, save the date...

      Delete
  7. nasib baik gi ..taklah tertunggu-tunggu gambar seterusnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...thanx kak sudi dtg dari jauh...

      Delete
  8. tahniah cik awin........................

    ReplyDelete
  9. sweet sgt2... color pink lagi tu ! xpe take yr time yer

    ReplyDelete
  10. nak lagi nak lagi nak lagi.. hehe. awin sweet in pinkish..

    ReplyDelete
  11. tahniah Awienn....

    maaf tak dapat datang majlis awien...

    semoga berbahagia hingga ujung nyawa yer...amiinnn....

    ReplyDelete
  12. Awin...tahniah.Nanti upload lg sumenye taw.Kte x smpat tulis kt guestbook.Sobs2.Sedeyh.

    ReplyDelete
  13. tahniah..baru baca entri dari kak Ina KL. orang Sabak Bernam rupanya :)

    ReplyDelete
  14. tahniah awin, selamat dah berumahtangga..smoga bahagia ke akhr hyt hndknyer..


    jenjalan from kakinakl blog.. ^^

    ReplyDelete