♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 28 March 2013

~ Nak Lagi ~






Sume pic di atas menceritakan segalanya. Tunggu sampai saya sihat sepenuhnya ok! Memang akan repeat ke restoran ni lagi...

~ sepi seorang perindu ~

17 comments:

  1. Awin...


    Sedapppp nya lahai~ kasi leleh ni :)
    bestnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh sihat nnt, nk repeat ke restoran tu lagi...

      Delete
  2. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Awin, cmne nk mkn ketam? Sya xpandai La. mak masak pn Sya xpenah mkn. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi la sya x reti makan ketam...klu ketam gemuk, bertelur...sdapnya...isi dia manis2 je, fresh sgt...

      Delete
  4. Macam layan je ABC tu.. Kalau dekat memang dah try dah ni.

    ReplyDelete
  5. hamboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    kemain dia upload pics gini
    nangessss terlioqqqqqqqqq
    nk tgk wedding pics upload la byk2 sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. pic wedding lum dapat dari OP lagi kak...

      Delete
  6. megi ketam kah itu? hoih ramai betul review pasal megi ketam.. mau try juge..... sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni mee ketam...rugi x cuba tau...

      Delete
  7. awinnnn....

    serious nana terliur dengan ketam ituuuuuu.
    nana tak pandai makan ketam tapi suka makan. HAHAHA.


    *meleleh air liur*

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeee....tgk la...air liur nana meleleh tu...

      Delete
  8. kak... kuala selangor kat kedai mana??? nak try ni... mcm sedappp jeeeeeee......

    ReplyDelete