♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Saturday, 2 March 2013

~ cik --> Puan ~

13 jam je lagi, saya bakal dinikahkan, bakal bertukar status daripada Cik kepada Puan... Alahai, cam tak caya je, hehhehe....Eh, betul ke saya nak jadi isteri dah??? Lempang pipi bagi sedar, hahahha. Perasaan saya saat ini? Tak terluah dengan kata2 lagi dah, macam2 rasa ada, risau, sedih, gementar, gembira, bercampur baur. 

Pasni, nak g berfoya2 haruslah bersama Incik Suami kan, baru lah syok ;) Ke mana pun nak pegi, nak buat apa sekalipun, kena bagitau Incik Suami . Rutin harian pun berubah juga. Sebelum kawin, lik keje je, terus terbungkang atas katil, bersantai2 tengok tv, malam sikit baru masak, tu pun klu lapar. Klu kenyang, memang x masak dah.Pasni, lik keje kena terus masak... Basuh baju ikut mood je, kadang2 seminggu sekali, kadang2 3 hari sekali. Dah kawin, kena rajin lebih sebab basuh baju Incik Suami juga. Iron baju pulak, stok 1 minggu terus la gayanya...

Doakan majlis saya berjalan lancar ye. Kepada blogger yang dapat kad saya, jemput datang ke majlis saya esok 3/3/13, kalau sesat, call je salah satu nombor yang tertera pada kad....



~ sepi seorang perindu ~

9 comments:

  1. dup dap dup dap
    sempat lg kan nak update blog.. haha

    ReplyDelete
  2. selamat perantin baru dear.
    smga bahagia hingga Jannah.

    ReplyDelete
  3. Congrats awin..

    Comeynyaaaaaa

    ReplyDelete
  4. tahniah awin!!
    maaf awin tak dapat hadir ade hal :(
    frust sgt..huhu
    nanti claim hadiah tau! ;)

    ReplyDelete
  5. congrats sis :)
    semoga bahagia melayari bahtera bersama suami! hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah Awin.. Sya kene keje arini. iskk2..

    ReplyDelete
  7. Sha sampai lambat.Hihik.Alhamdulillah sempat jumpa awin.Tapi x dpt tulis kt guestbook.Sobs2.

    ReplyDelete
  8. hai puan awin cumel.tirana aduka dtg singgah.

    ReplyDelete