♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 5 June 2012

"Saat Itu ♥♥ "

Alhamdulillah, selesai juga majlis saya seperti yang dirancang walaupun bermacam dugaan yang terpaksa dilalui sebelum majlis ni... Majlis ni diadakan seminggu selepas AWAK melangsungkan perkahwinan. Majlis kecil-kecilan ni dihadiri sanak saudara dan beberapa orang teman je, memang x de jemput sekampung pun, nanti ada pulak mulut yang mengata majlis ni 'over' pulak. Tapi peduli la apa orang nak mengata kan, majlis saya, hak saya. Tu pun rasanya dah banyak 'cut cost' supaya lebih berjimat cermat ;)


Ketibaan rombongan belah laki ( kawan- kawan ofis Incik tunang je ), nampak kete yg banyak, tapi tetamu yang hadir tak ramai mana pun ;)
Hantaran dari saya untuk Incik Tunang, hasil gubahan Kak Zaidah a.ka. photographer juga

Hantaran yang ringkas je, tapi saya suka ;)

Coklat paraline kat atas ni adalah hasil tangan Kakak Chumell

HP baru menggantikan hp saya yang hilang kat Nilai ritu ;)

Hantaran dari Incik Tunang untuk saya : 13 berbalas 11

Dapat juga kek SR ;)

Bakal M.I.L sarungkan cincin

Mak dan bakal M.I.L

Kawan-kawan yang sudi datang

Senyum, senyum, senyum....Susah nak senyum rupanya. Senyum tak reti, gelak saya pandai la ;)

Rombongan lelaki nak balik dah...

Outdoor kul 1 tengahhari, memang terik matahari atas kepala



Semoga ikatan ini berakhir ke jinjang pelamin seperti yang dirancang seterusnya berkekalan hingga akhir hayat, insyaallah...


~sepi seorang perindu~






~ sepi seorang perindu ~

20 comments:

  1. Now tengah darah manis tau...xmo gaduh2...hahahahaha...selalu dialam camni cepat sentap tau....hehehehe...jgn lopa jemput tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ats nasihat tu..tu la, kna sbr lebih skrg ni, kurang kan ckit nk touching2 tu, heheh ;)

      insyaallah, x lupa nk jemput nya...kna dtg tau...

      Delete
  2. wow meriah nyer majlis
    ai loike ur makeup ur hantaran etc
    pose outdoor tue cute bangat
    sukerrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx kak...make tu amik kakak ofis je cz dia wat partime mak andam, bayaran bwh RM50 je...hantaran pulak, bunga2 yg hijau tu leh pki balik klu ada org nk pinjam...nmpk simple, tp menarik...harap org tlg je, tgn saya ni kaku bab2 gubahan ;)

      Delete
  3. wah bestnye

    xpe tpulang kat kite nk wat kenduri cmne

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlis biasa2 je...yg ramai tu rombongan belah laki je ;)...x larat nk dengar pe org cakap je...

      Delete
  4. Tahniah.. smoga hubungan kekal abadi.. :)

    ReplyDelete
  5. congrats cik awin! selamat menghitung hari ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih yannie...9 bulan dari sekarang...pejam celik, pejam celik...sampai la masanya...

      Delete
  6. wah..comelnyerr.....
    tahniah ye... lya doakan moga kekal hingga k jinjang pelamin n kekal hingga ke akhirat

    ReplyDelete
  7. comelnya awin..selamat bertunang..hehhehee x sbar nak tgok cik awin dok atas pelamin lak..semoga berbahagia sokmo ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx chinta....1st time make up, muka berubah ;)...sbr ye, insyaallah bln 3 thn dpn , nnt awin anta kad ;)

      Delete
  8. Tahniah ya awin...
    org kata lepas kahwin je sengugut mesti ilang..
    cer cepat2 kahwin, tgk camne...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 pas kawin nnt kurg la senggugut ni mama...tp lmbt lagi, 9 bln lg nk menanggung sakitnya ;)

      Delete
  9. cantik..smua cantik2..ngn tuan2 dia skali..hihi..smoga kekal selamanya..amin;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima ksih ye....jgn puji lebih2 sgt...lgpn mana de cantik...org x lawa, bila dh tepek make up 3 inci, mmg jd cantik ;)

      Delete
  10. semoga cepat ke jinjang perkahwinan kak:)hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik...insyaallah bln 3 tahun dpn...

      Delete