♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 25 June 2012

~ Kisah 3 thn yg lalu.. ~





 Korang nampak tak apa yang ada dalam pic kat atas nun?? Gambar ni sewaktu zaman-zaman memasing masing kurus lagi ;) .Ni alkisahnya kena g kursus kat Melaka 3 tahun lepas, sama tempat kursus ngn Incik Tunang upanya. 

Dok sembang2 ngn Incik Tunang, dia kata, sejak jumpa saya kat kursus ni dia dh mula admire, tapi takut nak terus terang katanya...Adoi...lama sungguh dia pendam perasaan...La ni, baru terus terang...


~ sepi seorang perindu ~

15 comments:

  1. phewwitt..di sinilah bermulanya bibit2 percintaan.hoho

    ReplyDelete
  2. oo..mgimbau knangan dgn en.tunang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah lya...mengimbau kenangan...nnt de ank, leh tunjuk pic ni kat diaorang...bgtau kisah ayh n ummi dia ...heheheh

      Delete
  3. owahhh...di c2 la cinta berputik ek..hehhehe..sweet je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah chinta...kat c2 cinta berbunga, berputik dan berbuahnya...hehehhe

      Delete
  4. auwwww so suwitttt
    ramai peminat ni
    kira jodoh kuat gituew khen

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...bila pk balik, kuat juga jodoh kami...4 tahun kwn biasa, tanpa ada sebarang perasaan kak oi...

      Delete
  5. auwwww....so cute!!

    agak2 kalo tau diri di admire sure kontrol ayu tahap gaban dah time tu kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pyh nk control2 la kak...biar awl2 dia tau kita ni camne...ehhehe

      Delete
  6. ekekek dikk
    3 tahun menyusun kata tuuu
    baru nie terlafas ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 tahun lepas x pk nk kawin lg kak...la ni, btr pk nk berumahtangga, tu yg on je...;)

      Delete
    2. tak dinafikan, kursus induksi umum dan khusus ni ramai yg bertemu jodoh...hehe..

      Delete
    3. kebetulan kak...cinta berputik di situ pulak...

      Delete
  7. sweetnye ;)
    btw, folow n link sini ye ;)

    ReplyDelete