♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 12 October 2012

~ Bad Mood ~

Uwa....... pendrive ngn hp dah kena virus. Sume data dah hilang, terutamanya gambar yang banyak dalam pendrive. Xde mood nak berblog walking... Pc ni pulak, sebelum ni ok je, tapi pas vendor datang, remove antivirus sedia ada, install antivirus baru, lagi bermasalah. Pc jadi 'hang'. Antivirus tak boleh nak updated, jadi bila masukkan pendrive, virus menyerang dengan jayanya... Stress sangat2....Pendrive yang guna untuk backup data pn dah kena virus.... Rasa nak nangis sambil hentak2 kaki !


~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

15 comments:

  1. postingan yang sangat bagus, melihat photonya sepertinya lagi mikiran Bagaimana cara mendapat uang lewat Online...hehehe....
    Salam kenal dan follow 194, pleas follow back
    salam......
    terima kasih

    ReplyDelete
  2. adeehhh..kalo kene virus memng badmood la, tmbah2 kalo ade data penting dlm tu. Sabor ye cik awin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... xde mood nak wat keje dh.. :(

      Delete
  3. virus ape kak?????? mintk tlg technicion la kak.. pasti ade ubtnya..... bleh detect lg x pendrive tu??? bleh gune soft recovery data... kat sek ni ngh glamur virus shortcut....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat cni x de technicion :( ..virus tu la yg melanda...dh wat recovery, tp x sume file dapat balik :(

      Delete
    2. boleh dpt balik smua file slagi x di format pendrive tu.. gune antivirus smadav or malwarebyte... da try lom?

      Delete
    3. dh try ptg smlm, alhamdulillah...

      Delete
  4. next time buat backup yer dek
    mmg kena virus x dpt nak di selamatkan dah

    ReplyDelete
    Replies
    1. back up ada, tp upanya pendrive yg guna utk backup pn jd mangsa serangan...

      Delete
  5. mm ciannyer lalink....:( emm shabar ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar2... data yg hilang dh dpt balik...cuma pc ni je, masih ada virus...

      Delete