♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 4 October 2012

Dream Veil Contest V2.0 by Adriacottage



 


Saya nak  join contest ni sebab tengok veil2 dia memang menarik sangat-sangat. Sape nak join contest ni, leh klik sini. Ada beberapa syarat yang dikenakan untuk join.

Kat bawah ni adalah veil idaman saya , saya amik contoh dari sini






 Veil ini menjadi idaman saya kerana ianya  " Kontemporari dan Elegan "

Saya tag B2B :




~ sepi seorang perindu ~

18 comments:

  1. thx dear for joining the contest

    ReplyDelete
  2. cantik2x!!klu dpat ni meriah..hihihi..all the best k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekadar mencuba nasib ...mana tau ada rezeki..

      Delete
  3. wahh best ni...cantikk...
    hrp2 cik awin dpt veil cntik tu, mesti berseri2 mase nikah nnt...phewwwit...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. berangan sekejap pki veil cantik, hehehehe (>_<)

      Delete
  4. salam kenal, saya dari blog list Kesuma Angsana, done follow, hit me back ya..

    ReplyDelete
  5. kerudungnya cantik ya.??
    kunjungan perdana..
    Salam kenal...

    ReplyDelete
  6. oh iya.. lupa.. follow back ya..??

    ReplyDelete
  7. kalau GI KENDURI PAKAI CAM TU.TAKOT PGANTIN JELESKAN?

    ReplyDelete
    Replies
    1. over la klu g kenduri pki gini, nk vouge dr pengantin nampaknya ;)

      Delete
  8. hi...blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete
  9. oh baru terbaca entry awin yg ni. mcm nak tiru design beadwork dia laa ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..awin cam berkenan design ni ;)

      Delete