♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 12 October 2012

-> Kasut Resepsi <-

 Rabu lepas ada taklimat kat Shah Alam, kebetulan Incik Tunang pun kena pegi. So, kami amik kesempatan pergi bersama ;),  pas abis taklimat, terus gerak ke Seksyen 15 untuk tempah bunting majlis nanti. Selesai buat tempahan, otw nak balik, singgah Jusco sekejap nak cari kasut. Inilah hasilnya ...

Old fashion ke? Biarlah pe orang nak kata, asalkan saya selesa memakainya.

Kasut ni akan dipakai time majlis berinai pas akad nikah juga majlis resepsi belah laki nanti. Kena cari yang bertali supaya tak mudah tertanggal saat berjalan. Incik Tunang dok pilih high heel yang berinci2, dia tak sedar ke bakal isteri dia ni comel sangat ? Tak reti nak pakai heel yang tingginya berinci2...Sekali pandang kasut ni, terus berkenan, tengok harga.. Tu dia !  RM 180 ++.. Upanya ada less 70% , saya bayar RM 70 je ;). Selesai 1 part...Banyak part lagi lum settle. 


~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

32 comments:

  1. Replies
    1. x macam old fashion kan..kan..kan...

      Delete
  2. murahnye lepas diskaun..berbaloi baloi

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi2...mmg pakai sampai hancur jawabnya ;)

      Delete
  3. cantik juga kasut ni...
    lama tak jalan kat primavera...

    salam singgah & follow......

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke kak? time kasih... sy dh lm jd follower akak tau...

      Delete
  4. yeay!! primavera jugak!! :D jelesnye kasut awin ade less byk ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebetulan...x sangka pulak kasut dia sedap pakai...sblm ni jarang tengok primavera ni ;)

      Delete
  5. ala xpe je awin .. asalkan awin selesa nk pki ..
    buat ape klu pki tp seksa diri ..
    nnt kaki azab,muke senyum... makin azab la jdnye nnt..
    awin kan comel.. kne bersesuaian je.
    cantik je tgk...
    kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...tu la..lgpn awin mmg jarang pki kasut2 camtu...selalu pki flat je cz laju nk jalan... tp kali ni terpaksa la kan pakai kasut gitu, x kan nk pki sandle pulak ;)

      Delete
  6. Salam perkenalan.. saya pun baru beli kasut resepsi semalam. Cari yang bertutup susah sangat. Yang ada pun semua mcm formal sgt. so amek mcm awak jugak. ada tali belakang. sokongan katenye ;)

    ReplyDelete
  7. janji selesa kan cik awin..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...x kisah la old fashion ke, apa ke, aslkan selesa kan..

      Delete
  8. ha??ade saLEs ker??why??why???besok nk g jusco.beLi kasot.sbb nye lately nih xde mood kt tmpt keje. so kire cm nk bg mood La.2yg beLi kasot br.hahaha.psycho toL!

    kasot nih mmg seLesa.aLa..org xperasan sgt kasot nih sbb kaen nnti je da meLeret2 kan..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun x tau de sale...ritu main terjah je cari kasut...mmg kebetulan sgt la...tgk je, terus berkenan ;)

      Delete
    2. jusco kdg2 giLe..sya penah beLi 1kasot nih (kebetuLan ade interview ke ape ntah) skaLi biLe dtg Lg next week nye da jadik 70%.pergh..jgn cite La cmne perasaan nye! huhu

      Delete
    3. tu la psl....heheheh...nasib sy ni bkn giler shopping...klu tidak...ponin pale incik tunang...

      Delete
  9. takpe awin. janji selesa di pakai. kalau beli kasut tak selesa, terpelecok ke nanti.. isk mintak simpang laa kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe...sat g terpelecok, suami kat sebelah wat x tau je ;)

      Delete
  10. yeaayy...saye pon br g primavera beli kasut tuk bersanding nnt...
    awin..nnt jemput dtg ea kenduri saye... 22.12.2012 kat melaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 22.12.12? x lama lagi dh...x janji leh dtg sbb jauh, tp insyaallah klu de rezeki...

      Delete
  11. cantekkkkk...ish biar kite selesa pakai...dari dpt malu kalo tersungkur bile pakai kan cik awin kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu tersungkur, suami kat sebelah malu nak ngaku sy isteri kot ;)

      Delete
  12. salam.
    Pekabr cik awin comel?

    Terkejut nampak kasut tau.ok je tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... cik awin sihat... apsl terkejut? kasut rendah je, x beli heel yg berinci2...

      Delete
  13. Hi Awin,

    Bila majlis....all d best...
    tak kesahlah kasut semana pon dear yang penting kte selesa ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. majlsinya bln mac nnt ;)tp prepare awl2...

      Delete
  14. cantik!! yg penting selesa...
    nampak mahal la...tak sangka bayar rm70 je...untung dpt less byk mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 pegang tgk harganya..alamak ! mahal, letak balik kasut tu... pastu Incik Tunang kata , eh ni mcm de less 70 % , pastu terus tanya cashier, mmg betul ada less...tu yg terus grab je ;)

      Delete
  15. memang nampak selesa...mahalnye harga sebenar.yela...primavera.sy takut masuk kedai ni.haha.tp berbaloila kn dapat 70%.besh3. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dlm jusco...time tu x tau pn de sale ;) alhamdulillah...rezeki..

      Delete