♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 30 October 2012

~ Esok Cuti ! ~


Alamak...mood sudah ke laut... Dah malas nak wat keje ofis ni pun ye. Esok saya akan bercuti 2 hari ;) Mau jalan² shopping barang kawin kat Nilai nun . Kena pergi hari bekerja biasa sebab masing² sibuk keje kat kaunter hari Sabtu Ahad. Lagipun, baki cuti tahun saya masih ada 20 hari lagi ;) Gaya seronoknya cuti 2 hari macam nak bercuti 2 bulan lamanya...hahahhaha

Lebih kurang camni la muka org happy nak bercuti ;)

~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

17 comments:

  1. wah~
    byk nya cuti lg.. kumpul cuti kawen byk2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang cuti...kdg2 nk cuti sebulan sekali pn susah...tu yg baki cuti masih bnyk ;)

      Delete
  2. banyaknye cuti cik awin..linda punye cuti tinggal lagi 10 ari, tu pun xmo gune. nak carry forward ke thun depan..hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aawin carry forward ke tahun depan 15 hari kot ;)

      Delete
  3. amboiiii...mmg hati ade munge2 laa ni yeak...hepi soping..semoga semua berjalan lancar....best kalo gi weekdays so tak byk org..kalo gi weekend sure ramai org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak...best sgt sbb jln x jem...parking kosong..masuk kedai pn x bersesak2...relax je ;)

      Delete
  4. WOW,,,byknya cuti...meh bagi kt nory sikit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory nk ebrapa hari? cakap je...nnt awin sain borg cuti k ;)

      Delete
  5. berseri seri bakal pengantin ni

    ReplyDelete
  6. hamboi.. coti yer... hihi..
    pegi nilai lak tu..
    kite pn x sempat nk g nilai ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya x suka pegi last minute, nnt lg serabut kepala....tu yg g awl2 ni ;)

      Delete
  7. senyuman yg manis dari cik awin comel.

    ReplyDelete
  8. selalu lalu lah.kan senyum tu sedekah.

    ReplyDelete