♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 1 October 2012

~ Setahun Dah ?? ~

 30/09/2012, genap setahun dah hubungan rapat saya dan Incik Tunang...4 tahun tu kawan biasa² , yang setahun ni agak luar biasa kot ;)

Awal² dah janji ngn dia nak g butik pengantin, g fiiting baju sanding. Dalam kul 10 pagi, dia pick up saya kat umah. Masuk je dalam kete, dia terus wish 'Happy Anniversary Cik Tunang' sambil hulur sesuatu. 


Tu dia, besar gedabak !



 Alamak, memang terperanjat la kan. Sebelum² ni dia bagi yang kecik² je, la ni...Saya tanya apsal bagi besar² ni? Kan membazir, dapat 2, 3 kuntum pun dah ok. Incik Tunang jawab : nak ke tak nak? kalau tak nak, nak bagi kat orang lain je. Saya pandang dia tanpa kata² , dia dah senyum² macam kerang busuk...hahahha.

Otw nak ke butik tu, singgah The Store nak cari kasut nikah, takde pulak yang berkenan di hati. Hold dulu kasut nikah tu nampak gayanya. Perut dah lapar, ajak Incik Tunang g makan pizza, saya belanja (konon² celebrate anniversary ;). Incik Tunang sedang berdiet sekarang ni, jadi, bila ajak makan pizza, dia membebel² la, makanan tinggi kalori, berminyak, berlemak..bla..bla..bla... Saya cakap, orang dah belanja, makan je la, jangan banyak songeh ;)

Antara menu kami, cume spagetti je x de pic sebab makanan sampai lambat

Sesekali makan camni, boleh la... Tak leh diamalkan selalu ;)



  
Tuan tanah haruslah posing bersama kan...



**Nak tau pasal pe bunga ni besar sangat ? 30 kuntum ros merah + 9 kuntum bunga lily = 30/9, bear tu 1 je mewakili saya ;). Katanya kalau letak 4 teddybear, maknanya dia nak bukak cawangan lagi! Amboi2, yang 1 ni pun tak selesai lagi, de hati nak tambah lagi??


~ Agak2 nya cite saya ni menarik tak untuk join GA Zura? cuba je la...
mana tau ada rezeki kan ;) Sesaje nak join GA ni sekadar mencuba nasib, mana tau ada rezeki kan, macam pepatah 'tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tak siapa tahu '... 
Hadiah yang ditawarkan memang menarik sangat... ~


~ sepi seorang perindu ~




~ sepi seorang perindu ~

18 comments:

  1. wah bestnyer, happy for u & happy annivesary too ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx kak...doakan hubungan kami smpi akhir hayat ye...

      Delete
  2. Kita tak pernah dapat bunga. ekekeke.. happy anniversary! nanti bagi kad tau. jgn lupa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni bunga keempat dah...smpi x tau nak letak mana ;)

      x lupa la, mesti bg kad punya...kad tuk kita jgn lupa pulak...

      Delete
  3. WAHHHHHHHHHHHHHHH...kemain busat lagi hah dpt jambangan bungeeeee....ishh jgn ditolak cik awin, terima ajek...kang sok2 dah kawin payah dah nak dpt nie heheheeheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl juga cakap akak tu...nnt dh kawin, lum tentu dapat lagi camni kan...kan...kan...hehehhe

      rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari ;)

      Delete
  4. ala sweetnyerrrr.hapy anniversary yer :)

    ReplyDelete
  5. Salam kenal cik awin...selamat menyambut ulangtahun... :) untungnya dapat bunga besar...btw, sy follow ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..tq follow...

      alhamdulillah rezeki ;)

      Delete
  6. lomentik nyer cik tunang die....Happy anniversary yer...semoga berkekalan ke akhirnyer...amiinn

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ...
    Melawat cik awin comel.......
    Pekabar..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...cik awin sihat alhamdulillah...

      Delete
  8. sweetnye..cantik btul bunga cik awin dpt tu. siap de teddy bear lg. Semoga korang kekal bahagia ke akhir hayat n dpermudahkan segala urusan ke jinjang pelamin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. surprise dari incik tunang..terima kasih ye mendoakan hubungan kami ;)

      Delete
  9. datang dari segmen bloglist KA
    follow u
    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/bloglist-kesuma-angsana.html

    ReplyDelete