♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 31 May 2011

keJutan yg Tak disaNgka

7 MEI 2011...
tarikh keramat itu, genaplah umur saya 2?? tahun....semakin bertambah umur upanya.....kwn2 yg seangkatan masing2 dh kawin, dh de baby...tp saya? masih sendiri lg....:(
bila tibanya saat ini, saya mest ternanti2 ucapan dari 'dia' ( insan istimewa) yg pernah bertakhta di hati...tp, disbbkan 'dia' dh jd hak org lain, 'dia' cuma anta sms ringkas je kat saya...mengalir juga air mata ni tatkala membaca sms dari 'dia'...agk2 nya ini ucapan terakhri dari 'dia' sebelum 
dia mendirikan rumahtangga tak lama lagi...

kebetulan tarikh ni sama ngn kenduri doa selamat kat umah saya, jd, saya sengaja sibukkan diri menolong papa yang patut di dapur ( tujuannya biar tak rasa sedih sgt)..paling terharu bila kawan baik saya cik ZURAINI, sanggup dtg dari KL n tido kat umah 1 malam..

cik ZURAINI ( kawan baik saya )


pas pnt2 mengemas dapur, ank buah panggil suh p dapur, upanya ada surprise, abg2 belikan kek utk saya...terharu btl...rasa nk mengalir je air mata time tu. selama ni saya tak pernah terima kejutan camni walaupun dari 'dia'...
berpeluh2 muka saya pas mengemas...
budak botak ni pun sibuk nk potong kek juga..

8 MEI 2011
hari berikutnya sebelum cik zue saya ni pulang ke KL, kami g layan mee udang kat Pantai BNO dulu..

kami dok layan mee udang, nasi goreng udang ngn ABC...



~ sepi seorang perindu ~





~ sepi seorang perindu ~

0 comments:

Post a Comment