♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 2 March 2015

~ 36w ~

Alhamdulillah, rini dah masuk 36w 1d ....doakan saya selamat bersalin ye....nah, belanja 1 pic mak buyung yang terbaru ...

perut ayah pun sama-sama naik juga ;)


~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. Amboi sama naik...tp lebih berseri mak buyung.....semoga segalanya dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak awin.. semoga dipermudahkan segalanya. hehehe yeayyyy tak sabar tengok wajah bayi syurga kak awin ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...sabar ye, hehehhe...nervous, takut, risau sume ada ni ;

      Delete
  3. tahniah kak :)

    salam perkenalan & jemput ke blog nana

    ReplyDelete
  4. aah la awin..sama naik ngan ayah je tuh..xpe2, nnt baby dh kuar, perut ayah pun kempis skali ikut ibu..hehehe..

    neway, comel sgttttt awin..semoga allah permudahkan segala urusan awin..amin..dh xlama dh tuh..nebes pulak rase..;)

    ReplyDelete
  5. winnnnnn.. moge selamat semuaaaaaa yanggg. aminnn

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdulillah..
    smoga semuanya selamat..amin

    ReplyDelete
  7. Smga selamat sume awin syg. Minta baby doakan aunty tau.

    ReplyDelete
  8. dah tak lame lagi tu awin...akak doa agar semua dipermudahkan yek...cepat2 tepek pic baby kat sini tau nanti...tak sabar akak nak tgk...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak awin..
    tak lama je lagi itu,jaga diri baik2 moga dipermudahkn segalanya

    ReplyDelete