♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 2 November 2015

~ Gugirl ~

Jenuh nak buang sawang ngan habuk yang dah penuh kat blog ni. Lama sangat ditinggalkan. Mood mengupdate dah ke laut. Harap-harap pasni bertambah rajin .....

Nah, belanja pic gugirl yang semakin bijak pandai ....

Umur sehari : fresh lagi baru kuar dari perut ibu... Lena sangat....

Sebulan : tido dengan penuh gaya...
2 bulan : kepala dah botak

3 bulan : bergaya ngan baju baru untuk raya yang ibu belikan

4 bulan : rambut dah tumbuh, pacak2 . dah macam kek lapis sarawak je rompers dia ;)

5 bulan : akal bertambah, main air liur, sembur2....

6 bulan : ngan ulat bulu kesayangan. dah pandai meniarap even lambat sikit dari anak orang lain...

7 bulan : gigi dah tumbuh 2 batang. dah pandai mengundur, maju ke depan, berpusing. ligat je ke depan kalau nampak mende yang dia berkenan. dah mula kutip segala macam habuk, sampah ngn semut atas lantai....


~ pantasnya masa berlalu, rasa macam baru semalam sakit bersalin ~

~ sepi seorang perindu ~

11 comments:

  1. comellll....cepatnye anak2 membesar kan...rindu time dorang kecik2 dulu

    ReplyDelete
  2. Comelnya. Mcm ank ika jugak tgh aktif nak mengutip hihi. Dh pndai menjulu . Laju betul. Baju mmg comot momot dahh

    ReplyDelete
  3. Alahai comeynya..
    Dah bsr pom baby..

    Mama kna la rajin slalu update blog lps ni.. simpn knangan wktu ank mbesar

    ReplyDelete
  4. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Membesar dgn sempurna dan sihat..

    ReplyDelete
  6. hi.saya aimi dari cikjelita899.blogspot.emel kat aimi nama,alamat dan no tel utk aimi hantar kupon pizza hut ye. cikjelita899@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Kawaiiiiiiiiii sgt😍😍😍😍
    Meh sini aunty nk hug nak kiss keketat❤️❤️❤️

    ReplyDelete
  8. lama xdtg sini..besar dah baby...
    :) :)

    ReplyDelete
  9. salam singgah pepagi ni tengok omey ni

    ReplyDelete