♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Sunday, 16 October 2011

** menternak lemak **

tercapai hajat nak makan double quarter pounder with cheese ni tadi.


musnahlah program diet saya hari ni kerana 2 item ni...


( pic ehsan dari incik google )


~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

4 comments:

  1. mmg selalu tergoda klu tengok makanan yg mengoda mcm dlm gambar tu.. he..he.. salam kenal yer.. terima kasih kerana sudi singgah di blog akak..

    ReplyDelete
  2. kak anis : sgt tergoda kan ngn pic tu...

    paani : sgt sedap ok...heehhe

    ReplyDelete
  3. He he... dah 2x bedal quater ponder ni, pakai kupon rm6++ tu ha... ehehehe mmg menambah lemak di badan... ahhahaa

    ReplyDelete