♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 28 October 2011

" Rezeki Allah "



 v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



SI KENIT tuan empunya diri ni :  KHALISYA SURAYA, permata hati ACU (saya), hehehhe. Yang ni bukan baby saya ok!!  tapi rezeki dari Tuhan. Abg ngn wife dh 6 tahun kawin tapi masih lum de rezeki  cahayamata. Kehadiran SI KENIT ni menambah lagi kemeriahan dalam keluarga kami. SI KENIT ni diserahkan pada abg oleh ‘seseorang’ sebagai amanah dan pesanan untuk jaga SI KENIT sebaik mungkin sampai dia dewasa kelak.

Walaupun ni bukan baby saya, tp saya lak g terlebih EXCITED  terima SI KENIT dalam keluarga. Sangat excited ok !!! excited nak beli baju baby, barang2 baby, dh macam ank sendiri pulak. SI KENIT kena tinggal kat kg ‘SABAK BERNAM’ sampai dia besar sikit. Abg ngn kak ipar lum pandai nk jaga baby yg kecik sgt cam SI KENIT .  Jadi, saya ngn mak amik alih tugas sebagai ibu, gilir2 menjaga. Pagi2 sblm g keje, anta SI KENIT ke umah pengasuh, petang lak, amik dia kat umah pengasuh. Hujung minggu memang habiskan masa ngn SI KENIT je la jawabnya…

Pagi sblm g keje, peluk cium dia, camtu juga ngn lik keje. Nasib x kemek pipi SI KENIT tu. Dah mcm ank sendiri je, malam kna bangun bagi susu, mandikan, siapkan ( cari pengalaman sblm ada baby sendiri ), dodoikan dia…



Balik keje je dh x fikir lain, fikir nk gomol2 SI KENIT je sampaikan 
cik zue ( best frenz ) sy & ‘J’ (ehem2 sy) rasa sy dh x hiraukan mereka, dh x bnyk masa ngn mereka. Mereka agk touching ngn sy ( depa jeles ngn SI KENIT).



~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

3 comments:

  1. Salam kenal...alo lo lo..tomeinyaa..geram tgk baby..Tq Awin sudi singgah blog akak..dh folo back..:=)

    ReplyDelete
  2. yana & @lyarina : mmg sgt comel...

    ReplyDelete