♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 15 February 2012

Makan²


Lebih kurang kul 2 petang gerak balik dari umah kenduri, dalam perjalanan pulang, singgap jap kat Bagan Lalang  tapi cuaca ngh panas terik time tu, malas nak kuar kete, lepak sekejap je. 2.30 petang teruskan perjalanan. ‘J’ ajak singgah ke Klang pulak (nak survey cincin tunang ). Pukul 5 petang , teruskan perjalanan. Dalam kete, perut rasa lapar pulak, saya ajk ‘J’ singgah makan kat Restoran Ikan Bakar Pantai Jeram 

2 orang makan = sotong goreng tepung 2 ekor + pari bakar + tomyam ayam + ketam gorang cili + kalilan ikan masin + jus tembikai + limau ais + air kosong (2) = Rm 48.00

tak sabar nak makan dah ;)


ketam oh ketam

'butter prawn' yang tak sedap

sotong goreng tepung yang excellent!!


ketam goreng cili - indah rupa daripada rasa :(


pari bakar - not bad la...


kailan ikan masin - sedap


tomyam ayam - manis!! spoilt betul...

ini la si 'J' yang selalu saya cite tu...


Walaupun datang dengan perut yang sangat lapar, tapi disebabkan kualiti makanan yang dihidangkan kurang memuaskan membuatkan saya  kurang selera, makan ala kadar je. Bulan puasa tahun lepas, pernah datang buka puasa kat sini, time tu makanan memang tip top! Perfect! Agaknya datang kali ni rasa kurang sedap coz dah tukar tukang masak kot.

* sedang menghitung hari bakal bergelar tunangan orang, semoga segalanya berjalan lancar *


~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

0 comments:

Post a Comment