♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 15 February 2012

Wedding Hani & Apis

Ya ampun, dah bersawang, semak samun dibuatnya blog saya gara-gara jarang ‘updated’. Sebulan sekali je mampu meng’updated’ sekarang ni akibat kekangan masa dan tempat. Internet kat ofis ni leh guna untuk view blog ( sebagai silent reader je , sadis kan? )tapi nak komen²  bagai memang tak boleh sebab kena ‘block’. Azam tahun ni kononnya nak menambah N3 setiap minggu, tapi….misi gagal lagi…

N3 kali berkisarkan perjalanan sepanjang hari ke Sepang untuk menghadiri majlis kahwin kawan saya (kwn time blaja kat politeknik). Pergi pagi , balik petang je, tak bermalam pun sebab pergi ngn ‘J’ , ‘J’ ni kalau gi memane memang susah sikit nak menginap , almaklum lah banyak tanggungjawabnya. Malas nak cite panjang lebar, korang tengok je gambar² yang sempat snap sepanjang majlis berlangsung .

kechik, wanda, zue & saya


4 dara bersama seorang isteri 


4 dara pingitan yg masih bujang

bersama pengantin yg diraikan ~ hani & apis~

pinjam sekejap pengantin lelaki




~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

0 comments:

Post a Comment