♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 24 May 2012

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS






nk join, klik sini

saya join contest ni...nk tambah kenalan...









~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. Singgah dan follow..^.^


    yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
    NINJA

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah singgah & follow blog awk juga...

      Delete
  2. Assalamualaikum , eyda dtg dari segmen yg sama . Salam perkenalan :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    ReplyDelete
  3. salam.. dtg dr segmen yg sama.. hit me back

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  5. singgah and follow kamu dr segmen yg sama..follow me back ea..

    ReplyDelete
  6. salam singgah dan follow belog ini
    dari segmen yang sama
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html :) done follow u

    ReplyDelete