♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 3 May 2012

~ MAAF~



maafkanlah, walaupun hati TAK MAMPU bertahan..
♥ maafkanlah, walaupun hati terpaksa menanggung KEPERITAN..
♥ maafkanlah, walaupun hati berkata TIDAK..
♥ maafkanlah, walaupun hati ini SELALU disakiti..
♥ maafkanlah, walaupun hati merasa TERPAKSA..

Kerana dengan sebuah KEMAAFAN dapat memberi kesejahteraan, kebahagiaan, keindahan & ketenangan dalam kehidupan kita....
 


p/s : kadang² saya juga x mampu untuk memaafkan ....




~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

8 comments:

  1. dgn memaafkan seseorg..jiwa akn lbh tnang

    ReplyDelete
  2. sifat pemaaf ada sifat yang terpuji....
    sedang nabi ampunkan umat ini kan kita manusia biasa kan...

    wassalam...

    pls: pape nanti komen dan follow saya k...

    ReplyDelete
  3. Hepi besday to you cik awin :)
    May Allah bless u always dear..

    ReplyDelete
  4. meminta maaf n memaafkan sifat mulia..
    hidup pun tenang selalu :)

    ReplyDelete