♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 10 April 2012

"Pizza Hut Triple Chicken Sensation Pizza"











Khamis lepas g Jusco Bukit Raja mencari barang-barang hantaran, pastu tetiba tekak ni terasa nk mkn pizza pulak. Lagi-lagi pizza yang baru tu Pizza HutTriple Chicken Sensation Pizza.Makan memang tak beringat la, walhal dalam proses berdiet (  risau baju tunang tak muat ), hehehe....



~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

8 comments:

  1. ni ke yang pizza iklan pakai spek 3D tu??hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...yg ni triple chicken sensation ngn 1 pizza...tp pizza dia 'kureng' ckit...sy lg suka mkn set yg ni...

      Delete
  2. bertahun rasanya x makan pizza hut kat mesia tue
    even balik cuti terlupa sbb x teringin sgt
    but kfc ngan mcd wajib ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kfc ngn mcd tu sy dh muak kak ;)..pizza ni pun sesekali je klu de promotion...

      Delete
  3. adoiiiii, nmpk sgt sedapppp... nak try tp tgh pantang fast food... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. x yah nk pantang sgt la ;)...mkn je, pastu sambung la berpangtang balik ;)

      Delete