♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 15 August 2012

" Hasilnya "




Akhirnya ..berjaya juga DIY tasbih ni atas bantuan Zila. Thanx awak, jasamu dikenang. Timbul idea nak wat tasbih ni pas tengok hasilnya dalam blog dia .1st time buat tak menjadi juga sebab tersalah cantum kepala tasbih, lawak je,  patut la tengok lain macam je bentuknya. Upanya terbalik ;) Setelah try n error beberapa kali, inilah hasilnya..

Hajat hati nak bagi tasbih ni pada rombongan dari pihak lelaki untuk majlis nanti, kena buat dalam 100pcs gitu. Yang ni baru dapat 20 pcs, sibuk wat persiapan raya lagi, DIY felt juga, sume dah start buat dari sekarang... Selalunya buat kat ofis waktu rehat, sekarang ni dah kurangkan waktu tido kul 1 tghr nak siapkan memacam...Majlis 6 bulan lagi, tapi persiapan awal-awal.







~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

39 comments:

  1. wow..cantik dear..
    skunk sme gigih dok diy tasbih..
    kite pun same tau..all d besh dear...
    bagus start awal2 nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih puas hati bila DIY sendiri, cz hasil tangan sendiri juga...nak DIY bunga telur memang x mampu la...;)

      Delete
  2. rajinnya....... congrate sbb dapat buat yang cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat idea, tengah semangat , mmg rajin jadinya ;)

      Delete
  3. cantiknye... unik pulak tue ^^

    ReplyDelete
  4. ohh utk bg pihak lelaki..hehee
    lawoo le...nk buat snediiri lah mcm ni
    tasbik kt umah dh uzur.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama teringin kan...sy mmg nk tambahan utk teman2 blogger....klu nak, mama kna dtg nnt ;)

      Delete
  5. cute :) ika pon nak bg tasbih jg masa nikah t tp asa beli ja kot.xsempat dah klu nak wat ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. awin nya majlis bln 3, tu yg buat je...ckit2 buat dr awal..

      Delete
    2. better start dr awal awin :) T j mcm ika xcmpt aw :P

      Delete
  6. mmm..kreatif nye cik awin..untung pihak laki..caiyok2 mulakan operasi awl2..sikit2 jadi banyak ye dak??..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, skrg ni dh mula buat apa2 yg leh wat awl...

      Delete
  7. e'eh cantik...kreatif laaa.....puas ati buat sendiri kan....

    ** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat cik awin sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak...

      salam aidilfitri juga...

      Delete
  8. assalamualaikum cik awin comel....
    nakbagi saya ke tu...nanti saya bagialamat erk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...klu nak, kna dtg majlis sy nnt ye...baru leh dapat...

      Delete
  9. HOmaaaiiiii.. awin!!! sangat cantik deko besi kuning tu! kena dgn rambu2 dia tu benang kuning juga. tahniah kerana berjaya! :DD

    lepas raya kita hantar stok baru k! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear...ats bantuan kamu juga...beres...nnt kita transfer bayarn ye

      Delete
  10. TAGGED! :D

    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/08/tarikh-lahir-giveaway-by-fateyn-marcello.html

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. sementara ngh rajin ni buat smpi siap...nnt dh dtg penyakit malas, apa pun tak bleh ;)

      Delete
    2. Assalamualaikum wbth..

      Selamat Hari raya .....Maaf zahir Batin dari Tirana Aduka Sekeluarga,,,

      Delete
    3. waalaikumsalam...

      salam aidilfitri juga...sentap la , dok tunggu2, x jd dtg umah :(

      Delete
  12. mm bgus gak bg tasbih kn..cntik yunk..btw..camat hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasil idea b2b... berkenan pulak...

      Delete
  13. Assalamualaikum cik awin comel......

    maaf x dapat dtg umah...ada masalah skit dlm perjalanan ke sana pada hari tu.....
    TA sekeluarga memohon ampun dan maaf zahir dan batin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...mrjk la...sy tunggu2 , x dtg ...

      Delete
  14. cantik!! buat sendiri lagi jimat kan dear...

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. saya beli dari kawan, blogger juga...berkenan ke? nanti saya bg link nya k...

      Delete
  16. awk,mne link nye?

    ReplyDelete
  17. Assalam, awk beli kat mana brg2 tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...sy beli ngn zila...ni blog dia...http://eatclimbrun.blogspot.com

      Delete