♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 27 August 2012

~ Aidilfitri 2012 ~

Berhabuk bersawang blog ni kerana ditinggalkan selama satu minggu...Entah la, dah masuk keje, malas je nak mengupdated nya...Terasa Aidilfitri kali ni tak meriah seperti sebelum2 ni...Tak tau kenapa...Korang layan je la pic2 yang sempat di snap sepanjang cuti raya seminggu yang lalu...

Di pagi raya pertama

bff saya



4 dara pingitan & sorang mama yg vouge


kat umah cikgu sekolah menengah


~ sepi seorang perindu ~





~ sepi seorang perindu ~

28 comments:

  1. cantik gambar raya ni..nampak sungguh kemeriahannya..:)

    ReplyDelete
  2. buat rumah terbuka mesti meriah cik awin ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pintu umah sentiasa terbuka pd tetamu yg dtg ;)

      Delete
  3. salam kenal n follow teruslah.. ^_~

    btwn gambar yg ke4 tu tempat tu mcm familiar lah.. kawan akk ada dok kt sabak gak mcm kat rumah dia .. background dia je lah.. ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama dia noor aminadia kak..umah kat sekolah kebangsaan sungai tengar...

      Delete
  4. wee meriahnyaaa cantik baju raya!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. baju raya jauh tu kak...bandung gitu ;)

      Delete
  6. Cantik gambar2 raya..
    Meriahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnyk pic ngn kwn...pic ngn mak ayh terhad je

      Delete
  7. Comelnye awak....thn dpn beraya berdua pulak nyeah..hehehe..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbth.....
    ala comelnya..........................!!!!!!! huhuhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...x comel, cute je :-p

      Delete
    2. oooooooooooooh....

      entry baru TA...
      http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/08/tetamu-yang-mengejutkan.html

      Delete
  9. meriah la kak tgk...cantik baju ko....kemain sulam2 lagi....siap gi umah cikgu sekolah menengah tu korang....bagus2...tetap keep in touch ngan cikgu yeak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju beli kat bandung tu kak...sebab tu sulam2 bagai...aah, setakat masih bujang ni mmg tiap2 tahun pegi umah cikgu...nasib cikgu2 masih knl sy lg even dh 9 tahun tinggalkan alam persekolahan...

      Delete
    2. perghhhhhhhh.....
      lamanya dh meninggalkan alam persekolahan....

      Delete
    3. lama ke 9 tahun tu? hehehe

      Delete
  10. salam aidilfitri..
    meriah & ceria..suka part pic beramai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang dpt bergambar ramai2 dgn kwn2 yg dh kawin...

      Delete
  11. yelah dikk
    bila dah mula kerja .. penyakit malas masih menebal .. tapi akk kuatkan juga update kan ekeke

    meriah raya adik
    ramai kawan2 dtg bertandang
    memang yee pun , bila kawan2 dah kawin susah nak bergambar macam nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun depan dh raya berdua, ke mana2 pun pasti berdua jawabnya ;)

      Delete