♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 7 August 2012

~ budak cumell ~


Seminggu Budak Tecik ni kena dok kampung ngn maksu ( saya ), nenek dan atuk, bukan main manja lagi ngn saya... Pantang hulur tangan, nak dukung saje. Dah sebelas bulan, baru nak menapak selangkah-selangkah. Paling tak tahan , semalam blackout sebab de kabel yang putus, jadi berbuka puasa dalam gelap bertemankan lilin. Budak Tecik ni apa lagi, mengejar lilin ke sana sini, adoi...Penat maksu dik oi, kejar kamu je...Sampai kul 11 malam tak mau tido sebab kepanasan, takde kipas angin. TNB pulak lambat sangat bagi respon, kul 4 petang buat aduan kerosakkan, kul 11 malam baru datang ambil tindakan. 


muka moody baru bgn tido



penat main, isi minyak dulu ;)



pantang kena agah, mengekek ketawa

bff dia si upin botak


itik pun dia nak masuk mulut


pandai suh posing






~ sepi seorang perindu ~



~ sepi seorang perindu ~

17 comments:

  1. hhahahahhahaha kesian nyer maksu... apa boleh buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe...nasib seminggu je, kalau sebulan dok cni, mau maksu makin kurus ;)

      Delete
  2. comel comel comel..hehhe..dak tecik nak bg maksu belajar jaga budak..hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl juga tu...practise make perfect...hehehhe

      Delete
  3. seronok ade baby kat umah...dpt main2 ngan baby kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sonok mmg sonok...tp x leh nk wat keje lain dh kak...baru pegang jarum nk menjahit, dia dh merangkak ke arah kita...adoi...

      Delete
  4. cumelnya budak tecik tu... geram...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg geram, tgk bulu mata dia yg pjg tu...

      Delete
  5. comelnya diaa...pinjam bleh? hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk pinjam? kna mintak kebenaran ngn mama dia ;)

      Delete
  6. ololo...comelnya...especially part mata...nama ape ni?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. budak tecik ni mmg comey sgt...bulu mata lentik...

      Delete
  8. ala macik khalisya suraya nie......nak babab.ooooo
    nakal erk....!!!!

    ReplyDelete
  9. Assalamaualaikum wbth,,,
    kompon ari minggu nie cik awin comel tak bukak blog dia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam....tau2 je tiranaaduka ni kan...fhm sgt ;)

      Delete