♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 14 August 2012

~ Salam Lebaran ~


Kepada yang akan pulang ke kampung halaman masing-masing, berhati-hati di jalan raya, ingatlah orang tersayang ♥. Pandu cermat , jiwa selamat...


>>> ritu ada sembang2 ngn Incik Tunang, tahun depan dh jadi husband n wife, kita nak beraya kat Tawau @ Sabak Bernam? Incik Tunang jawab : Sabak Bernam! YES! Tahun pertama di rumah isteri, hehehe...<<<



~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

18 comments:

  1. Rumah isteri la biasanya tahun pertama.
    Err..tawau... boleh bah kalau kau.. hikhik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia yg decide tahun pertama kat umah isteri, hehehe...pastu lik kg nek belon la jwb nya ;)

      Delete
  2. waaaa.. seronok laa menghitung hari. hehe.. smoga bahagia slalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih...salam aidilfitri 1433H..

      Delete
  3. comel..hehehe..suke la tuh next year raya umah isteri..hehehe..

    ReplyDelete
  4. WAHHH NI pic mase betunang ni kan heheeheh

    haaa okey le tu, awal2 dah dpt beraye umah sendiri...bagus2...ape2 pun ikut turn sure tak jadi masalah....family mertua pun family kite juga ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak...pic tunang ritu ;)

      btl kak...family mertua pn family kita juga...setuju sgt ...

      Delete
  5. TAUN NI NORY BERAYA DI RUMAH MNTUA....=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. umah mertua nory dekat je kan ;).. merempit nek motor pun sampai...

      Delete
  6. selamat hari raya cik awin.. maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. slmt hari raya, maaf zahir batin juga andai ada slh silap sepanjang sy berblog..

      Delete