♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 13 August 2012

" Sibuk + Malas "

Seminggu tak menaip...Alasan? Kerana agak malas + sibuk menyiapkan keje kat ofis, almaklum lah bos nak cuti panjang, jadi, kena siapkan semua dokumen untuk ditandatangani sebelum dia bercuti raya. Balik umah je, dah keletihan. Tambahan pulak seminggu Budak Kecik kat kampung kan, melayan kerenah dia je la. Nak menyudahkan DIY felt pun tak berjaya :(

Sabtu lepas anta Budak Kecik lik Shah Alam, then gerak ke Klang untuk hantar dulang hantaran majlis ritu. Melampau kan, dari bulan 5 sampai sekarang baru nak pulangkan dulang, hehehe. Dari Klang, terus gerak ke Subang Parade coz dah janji nak jumpa Zila kat situ nak ambil barang2 untuk buat tasbih, nasib la Zila tak kisah bila saya berkenan nak wat tasbih juga untuk majlis nanti, dia siap share cara-cara nak buat lagi tau ! Buat tasbih yang sama cuma warna berbeza, saya buat warna hitam...

Pas jumpa Zila, terus gerak ke IOI Mall Puchong untuk mencari kain felt, jauh-jauh pun sanggup saya pergi sebab kain felt kat situ banyak pilihan, macam-macam warna ada. Incin Tunang drive, saya jadi co-pilot dok sebelah dia bagi arahan nak belok kanan, kiri, terus, berhenti... Incik Tunang mmg failed jalan-jalan area Puchong ni.

 Dari Puchong, balik ke Shah Alam untuk amik mak kat umah abang, then, terus gerak balik Sabak Bernam. Uwaaaaa.... memang penat even bukan saya yang memandu. Sampai umah dalam kul 10 malam. Mandi, solat, makan, terus tido.


Cium Kisya puas-puas sebelum balik kampung



~ sepi seorang perindu ~
~ sepi seorang perindu ~

12 comments:

  1. Replies
    1. pnt kak...bln pose lak tu, keletihan berlipat kali ganda ;)

      Delete
  2. hehehe tak kisah pun.. suka sangat bila jumpa B2B yang nak DIY wedding diorang. rasa happy nak share. kalau perlu crystal lagi, bagitau k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. crystal tu mmg perlu lagi, tp saya kena siapkan dulu apa yg ada skrg ;)..hehehe... insyaallah nnt mest jmp lg, mcm2 hal nk share...

      Delete
  3. baby kisya muke pasrah jek kene gomol tu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. redha je kena gomol ngn maksu dia ;)

      Delete
  4. standardlah tu lagi2 hari senin kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...hr isnin, maklum je la ;)

      Delete
  5. cik awin gi puchong awat x habaq...nory tggal kat puchong...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah...ye ke? puchong katne nory? pasni klu awin nk g lg, awin roger2...

      Delete
  6. wahh buat tasbih ya..utk cenderahati ke? nk dtg lah kenduri umah awin nnti...eh..tak malu org tak jemput pun...heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama nak dtg erk? insyaallah nnt kad siap, saya mintak alamat ye...terharu tau klu mama sudi nk dtg ;)

      Delete