♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 30 December 2013

~ 2nd Honeymoon ?? ~



Kami masih berdua buat masa ini. Belum ada rezeki untuk bertiga pulak..... Husband & wife semakin tembam dan berisi , adoi... Tak boleh bla kan...Time makan, memang berlawan-lawan :-p

 Atas permintaan Incik Suami, teringin sangat katanya nak nek Fraser Hill nun. Dengan mimik muka seposen, sambil berkata : baby Cameron Highland dah tak jadi. Jom la kita buat baby Fraser Hill pulak. Alahai...sedih je bunyinya. Si isteri terus apply Rumah Peranginan Persekutuan .Sesape yang keje kerajaan tu mesti tau pasal rumah ni. Leh dapat harga murah, tapi kena buat tempahan. Alhamdulillah, saya dapat ;) Kena pergi hari biasa la nampaknya, Sabtu, Ahad tempahan penuh. Incik Suami kata , 2nd honeymoon , merangkap 1st anniversary kami. Apa-apa je la, janji dapat pegi bercuti tanpa sebarang gangguan ;)




~ sepi seorang perindu ~

15 comments:

  1. Selamat berbulan maduuuuuu awinnnnn

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah dan selamat tahun baru dari bunda...

    ReplyDelete
  3. Hepy hnym0on. Yg pntg enjoy n rest dr kerja kan.

    ReplyDelete
  4. its okay awin...
    enjoy puas2 masa berdua ni...
    nory dulu pon macam tu, lama jugak menunggu..
    insyaALLAH ade rezeki nanti tu...

    syokknyer honeymoon...nak ajak abi gi fraser hill jugaklah nnt sebelum beranak...hehe

    ReplyDelete
  5. bukan senang nak book rumah peranginan persekutuan... waaa besh gi cuti2 !

    ReplyDelete
  6. Awin, take care taw. Though da b'chatting kt fb, nk jugak commen t2 kt cni.

    Sya da on blk blog Sya. susah sbb xtaw update kwn2 sume. so psni bleh blogwalking, gossiping, etc.

    BTW, jgn stress2, sya doa Awin and hisband sehat and hepi slalu.. aminn

    ReplyDelete
  7. Wewitt...beshnye berhoneymoon.Ngee.Gudluck awin.Sha doakan awin n husband cepat2 dapat baby.Amin.Take care taw dear.Selamat berhoneymoon. :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum awak.. salam perkenalan.. wahhh bestnya honeymoon..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak awin, sheila doakan kamu jua dikurniakan zuriat lagi.. jangan sedih2 ya. Allah Maha Adil dan Pengasih. Pasti ada rezeki lain buat kalian....

      Delete
  9. assalamualaikum kak awin.. moga2 dikurniakan rezeki dpt baby nti hehe.. takmo sesedih tau.. enjoy masa2 berdua ni dulu.. Allah knows best :)



    slm kenal,
    anamizu

    ReplyDelete