♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 3 December 2013

~ Ngidam Pulak ~

Tu dia, tajuk tak boleh bla kan... Belum ada rezeki baby, ngidam mende lain tau....Alkisahnya, kat Mid Valley Sabtu lepas, masuk kedai Sony, terpandang pulak 1 handphone.Macam berkenan pulak. Sabar ye hati, rezeki awal bulan Jan 2014 nanti, baru boleh tukar hp.Hp yang sedia ada dah nazak. Dah lama sangat pun hp ni berkhidmat untuk saya, dah patut tukar yang baru ;)

Hp yang saya gunakan sekarang, nazak dah. nombor kat button pun dah takde...

idaman hati


~ sepi seorang perindu ~

7 comments:

  1. ooooo..moga tercapai ye idaman hati tu dik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hp dh teruk sgt kak....mmg patut bertukar baru dh ;)

      Delete
  2. vahhh sony xperia tu.best tuuu~ hehehe.moga tercapai hasratnya~

    ReplyDelete
  3. sony best! gambar dia cantek... beli la wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yg berkenan sgt.. terbukak pintu hati nk beli baru...

      Delete