♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 16 December 2013

~ Terasa Hati ~


Sedihnya rasa hati ni.... Saat saya dalam kesusahan, saya perlukan bantuan,saya email, call, sms,inbox fb,  bermacam alasan yang saya terima daripada kawan - kawan. Seperti mahu mengalirkan air mata saat ini. Sabar ye hati...sabar itu indah kan..... Waktu senang, kitalah teman mereka. Waktu kita kesusahan?? Dugaan...




~ sepi seorang perindu ~

12 comments:

  1. meh wasap cheqna meh..
    insyaallah blh bntu setakat termampu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...cheqna dok mana area mana ye?

      Delete
  2. Apa citer ni sampai sedih hati?? cer citer InsyAllah kita bantu yg termampu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg abil doakan awin sabar ye....dlm kesusahan, mintak tlg kwn², macam² alasan yg diaorg bagi....

      Delete
  3. sabar byk2 yer Allah swt menguji kita setakat mana kemampuan kita... bertabahlah.. Always doakan yg terbaik yer !

    ReplyDelete
  4. Sbr ye dear..made hikmah sbliknya n masa ni lah kita knl kawan n lawan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rs nk nagis tau bila kita btl2 kesusahan, kwn2 bg macam2 alasan...

      Delete
  5. Woit ak ker yg buat ko sedih.. bambam zue bff

    ReplyDelete