♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 17 December 2013

~ Kenangan Lalu ~

Dok godek2 pc, terjumpa 2 gambar ni... Ish, tetiba teringat pulak sweet moment ni....



UPT 1st yang saya buat. Waktu ni kami sedang berhoneymoon 4 hari 3 malam kat Cameron Highland. Ingatkan berdua, upanya kami dah bertiga saat ini. Period lewat 2 hari, beli upt kat Guardian, check sendiri kat bilik hotel kul 2 pagi. Tunggu 2 minit, 1 line je, saya terus buang dalam tong sampah (kecewa). Incik Husband bangun kul 6 pagi, kutip balik dari dalam tong sampah, tengok2, ada 2 line. Senyum sampai telinga ;)



Incik Suami kurang puas hati dengan 1st UPT tu, balik je dari bercuti, beli pulak UPT digital dan inilah hasilnya.   


** Doakan kami ada rezeki seperti ini lagi tahun depan . 
Teringin nak ada baby lagi ;) **








~ sepi seorang perindu ~

9 comments:

  1. InsyaAllah awin..akan ade rezeki utk awin..amin3..falsya akan sentiasa doakan utk awin..

    ReplyDelete
  2. inshaaAllah tahun depan ada tu (^_^)

    ReplyDelete
  3. in shaa Allah... teruskan berusaha ye... hikhikhik

    ReplyDelete
  4. insyaallah, ada rezeki tahun depan :)

    ReplyDelete
  5. Insha Allah... Moga ada rezeki itu...

    P/s: hrga RM100 je termsuk postage... Blh search kt fb pineng power bank... :-)

    ReplyDelete