♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 2 December 2013

~ Saya Kembali ~

Mood mengupdated blog sudah ke laut sejak saya cuti bersalin 2 bulan lepas. Malas pun ada, takde idea pun ye. Kalau ikutkan kiraan, waktu ni saya sedang menanti saat untuk melahirkan si kecil. Tapi, Tuhan lebih sayangkan Adam, pinjamkan untuk kami hanya sementara. Sejak bersalin ritu, doktor sarankan untuk ambil perancang, sekurang2nya minimum setahun supaya badan betul2 pulih. Pas bincang2 dengan Incik Suami, saya rasa nak ambil perancang untuk 6 bulan je. Tak sabar nak ada baby lagi ok.....

Masuk keje, kemas dokumen dalam pc, terjumpalah koleksi-koleksi bunga yang Incik Suami pernah bagi daripada sebelum kawin sampailah sekarang.

20.05.2012 (bertunang) - 26 kuntum bunga sempena bufday saya yg ke 26

19.07.2012 - yg ni betul-betul surprise dari dia coz tauke kedai bunga hantar ke ofis. time tu memang terkejut sangat

30.09.2012 - 39 kuntum bunga = ros + lily + daisy sempena 1st anniversary kami

08.12.2012 - bunga ni prop untuk pre wedding kami. terkejut juga coz takde pulak bunga ni dalam senarai asal prop

03.03.2013 - suka sangat ngn kombinasi warna bunga tangan ni waktu majlis kami 03.03.13 ritu. surprise juga sebab memang tak tau dia nak bagi fresh flower untuk bunga tangan

07.05.2013 - yang ni untuk bufday saya ke 27


Sekarang ni? Incik Suami beli bunga dalam pasu terus, untuk hiasan kat umah ;)

~ sepi seorang perindu ~

12 comments:

  1. cantik bunga2 tu..memang suka bunga erk??
    salam singgah dik =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang suka sangat ;) sume simpan buat koleksi bunga kering kat umah

      Delete
  2. selamat kembali bertugas...
    In Shaa Allah...ada rezeki buat awin dan hubby nanti...

    dapat bunga dari hubby...indahnya rasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt indah kak...senyum sampai ke telinga...

      Delete
  3. Takziah awin. Tak pe in shaa Allah pas ni ada rezeki lagi ya. Sukanya hubby awin dengan bunga ya. Dija pernah dapat bunga dua kali je. Masa birthday beberapa tahun lps dengan konvo maee ru dah kawin. Dija tak suke bunge jd xbape kisah hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. awin mmg suka bunga...incik suami pulak memahami...

      teringin gugirl pulak pasni...

      Delete
  4. Walau kakak suka bunga tapi abang tak pernah bagi kakak bunga macam tu. Belikan pokok bunga adalah:)

    Cantik semua bunga-bunga tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu je la yg romantik kak...dh kawin, pakat incik suami belikan bunga dalam pasu je ...

      Delete
  5. takziah awin..insyaallah ada rezeki lain.. :)
    byk nya dapat bunga.. :)

    ReplyDelete
  6. tengah BW terserempak dengan blog ni.. takziah ye insyaAllah Allah nak bagi lebih lagi tu untuk awk :)

    ReplyDelete
  7. Bungaaaaaa..dh lama xdpt...member falsya pun kes sama mcm awin..doc pun kate sethn..sekali after 3 bln pregnant..alhamdulillah anak die sihat..die pun sihat..rezeki Allah kite xleh jangka..;)

    ReplyDelete
  8. vahhh sume bunga.best nya.rara suka bunga,tapi mcm xminat sgt lah sbb nanti bunga tu layu.syg sgt~

    ReplyDelete